2777
2789
عنوان

اگ تودوران عقد کتک بخورین ادامه میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 105 پست
وای چرا زود دست و گل دادی به اب .پس خواهشی دارم اون میدونه تو کاری نمیکنی تنها کمک,من اینه به پدرت ب ...

دوساله عقدیم و همش هم باهم بودیم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مشکل اینه ک اون هم به اندازه من و حتی بیشترازمن دوسم داره شکاک نیست باهاش،خوشم دوسش دارم دو ...

موقعی که میدونی الان به سمتت میاد که بزنه از اون محیط یکم دور شو یعی کن بیخیال بشی خودتو از بین میبری انشاالله تا هنوز عاشقشی سر عقل بیاد و باهم خوش باشید ولی اگه بخوای درستش کنی یه بار محکم وایستا وانمود کن دیگه نمیخوای بخدا اگه مطمنی دوستت داره درجا میزنه .شوهر من خدای غرور کل فامیلاش و اطرافیاش یه حساب دیگه روشد ارن کلا یکی یه مشکلی داره میبرنش که حل مشکل بکنه فوق العاده پولدار اما من شکوندمش اما منم نابود شدم این وسط تا دیر نشده یه جا بندو محکم بگیر

دعا میکنم زندگیت پر از خوشبختی و آرامش باشه 😘😘❤❤

ممنون گلم 💕💕💕😘😘 همچنین

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
یه چیزی در مقابل برخورد فیزیکی حتی به شوخی اصلا صبور نباش بدتر میشه یا حداقل استمرار پیدا میکنه

چشم ممنونم ازراهنماییات

خودم اگه ب پدرش بگم شاید بتونم ک نمیتونم ب پدرخودم بگم چون بدبین میشه بهش تا اخرعمر

پس یه روز برو خونه پدرش و بگو بابا جان یه گله ای دارم من مگه دختر شما نشدم .  ..بگو بابای من الان شمای همه کارم پشتوانم..سیاست به خرج بده از زبونت هیچی کم نمیشه میختو محکم کن بگو من به پدرم هیچی نگفتم چون وقتی عروس,شما شدم یعنی ناراحتی من ناراحتی شما میشه بگو اقا زاده شما رو من دست بلند کرده یعنی من از الان باید ایندمو با کتک تصور کنم  ان شالله خیر میشه اگر نامزدتم حرفی گفت فقط سکوت  کن 

⚘❤😘خوشبختی یعنی در میا هزاران مشکلی که داری عین خیالت هم نباشد و بخندی چون میدانی که خدایی داری که همیشه هوایت را دارد❤⚘😘
موقعی که میدونی الان به سمتت میاد که بزنه از اون محیط یکم دور شو یعی کن بیخیال بشی خودتو از بین میبر ...

اونم خیلی غرور داره درضمن اگ بخام بترسونمش و بگم دیگه برنمیگردم

خانوادم چی

من تمام سفیمو میکنم خانوادم بویی نبرن!

پس یه روز برو خونه پدرش و بگو بابا جان یه گله ای دارم من مگه دختر شما نشدم .  ..بگو بابای من ال ...

باشه 

خودمم تواین فکرم باهاش حرف بزنم

دیگه خسته شدم

پدرشوهرم دلسوز و منطقیه

دوساله عقدیم و همش هم باهم بودیم

تو هم سعی کن تا یه مدت رابطه نداشته باهاش تا حساب کار دستش بیاد زنگ و پیام ندی تا سراعت نیامد و معدرت نخاست خودتو کوچیک نکنی

⚘❤😘خوشبختی یعنی در میا هزاران مشکلی که داری عین خیالت هم نباشد و بخندی چون میدانی که خدایی داری که همیشه هوایت را دارد❤⚘😘
تو هم سعی کن تا یه مدت رابطه نداشته باهاش تا حساب کار دستش بیاد زنگ و پیام ندی تا سراعت نیامد و معدر ...

تجربه بهم ثابت کرده قهرکردن باهاش فایده ای نداره ! بدترم میشه

مغرورتر و بدعنق تر

فکرمیکنم بایدباها حرف بزنم تا قبول کنه بیادمشاوره

ولی خونشون نمیرم 

باشه  خودمم تواین فکرم باهاش حرف بزنم دیگه خسته شدم پدرشوهرم دلسوز و منطقیه

چه بهتر پدرشه بهتر میتونه کمکت کنه و بگو نمیخام بابام بفهمه و ذهنش نسبت به همسرم خراب بشه  به امید دلی شاد عزیزم برات و اینده خوب

چه بهتر پدرشه بهتر میتونه کمکت کنه و بگو نمیخام بابام بفهمه و ذهنش نسبت به همسرم خراب بشه  به ا ...

ممنونم عزیزدلم

راهنماییم کردی

همچنین ❤❤❤

تجربه بهم ثابت کرده قهرکردن باهاش فایده ای نداره ! بدترم میشه مغرورتر و بدعنق تر فکرمیکنم بایدباها ...

نرو دیگه اخلاقش,فمیدی چه بهتر ولی حتما پیش پدرش بری و حتما با این مشاوره تلفنی هم تماس بگیر اگه نیومد مشاوره

ممنونم عزیزدلم راهنماییم کردی همچنین ❤❤❤

فدات,عزیزم😘