2777
2789
عنوان

تناسل پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 40 پست

نگران نباش .دقیقا مال پسر منم این طور بود .خیلی نگران بودم 

حتی بعد ختنه چون گفتنبد حراحی شده با جراحش دعوا کردیم ! بعد به دوتا جراح خوب نشون دادم گفتن خوبه باید اون پوست باشه .برو چند سال دیگه اگه این طور موند بیا موست اضافی رو برداریم .چون اگه الان برداریم ممکنه زمان بلوغ موقع نعوظ پوست کم بیاد والت متورم بشه و اسیب ببینه .الان که پسرم بزرگ شده .و خوب و عالی هست و ستیز التش هم نرماله و خدا رو شکر که دوباره جراحی نکردیم و پوست اضافه دبگه نداره در واقع الت به مرر بزرگ شد.شما هم نگران نباش.پسر منم الان کلاس سوم هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرمنم ۹سالشه همینه...دکترجی بایدببرمش

اورولوژیست اگر زود ببریش و مشکلی داشته باشه یهش دارو میدن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
فدات بشم خیالم راحت کردی پس شما هم زمان بچگی تناسلش ریز بود

بله.البته سایز کاملا ارثی هست .شاید پدرش یا عمو و ...هم این طورین .اگر مادرشوهرت میگه ارث دارن قبول کن .بالاخره اون بیستر تجربه داره .الت پسر بچه به مرور بزرگ تر میشه .مالدپسر من که باید پوست رو بلنددمی کردم و حالت قارچ سفیدی دور کلاهک التش داشت رو ماک می کردم که ناراحت می شدم و نگران بودم جراح که نشون دادم گفت اگر تا ۴ سالگی این طوررموند بیار .که الان حوبه .

یه حالتی مثل قبل ازختنه کردنش بود ولی به مرور شکل طبیعی گرفت  تقریبا تادوسال ونیم اینجوری بود

شکلش مشکلی ندارم بیشتر اوقات سر تناسلش بیرون گاهی داخل فقط نخودی ریز از اونش میترسم شما هم ریز بود؟