2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 34 پست
داد زد از خونه من برو بیرون الآن من نمیرم اونجا،شوهرم،پدرشوهرم،عموهای شوهرم میگن اون زن عقل نداره ت ...

چقدر بد صحبت کردن 

زنی که گفتن عقل نداره پسری به دنیا اورده ، شده همسر شما یعنی شما پسر یه زن بی عقل را انتخاب کردی 

به انتخاب خودت احترام بزار

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر شوهر تون بی ادب هست که به شما توهین کردن ولی وقتی من داغ دار هستم دلیل نمیشه بقیه هم داغ دار بشن، شوهرخاله جوان من فوت شد و خیلی ناراحت بودم پسرخواهر شوهرم که تازه بدنیا اومده بود مهمونی داده بودن اهنگ و رقص نداشتن خودم رفتم موزیک رو روشن کردم با این که از ته دل ناراحت بودم ولی دلیل نمیشه بقیه بخاطر من اذیت بشن

یاشاسین ترک لری 

اگه درست گفته باشم 😇

خیلی سخته اینجوری برات ... نرو ی مدت 

بقیه تو زندگی شما نیستن ... نذار بقیه برات تعیین تکلیف کنن

شوهرت بره کمک ... دیگه خدایی نیم ساعت راهی نیس!

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
مشکل اینه که میگن اون هرچی میگه بگه تو چیزی نگو 

نه اصلا زیربار نرو 

حرف خودت رو همیشع بزن 

دلیل نمیشه چون بزرگترن بی احترامی کنن ... فحش بدن ... دستور بدن ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

بخدا من سعیمو میکنم باهاشون مهربون باشم کارایی براشون کردم که برا پدر مادر خودم نمیکنم

دائم نفرینم میکنه مادرش،پدر مادر من پنج شیش سال باهم اختلاف داشتن مادرم دو روز قهر کرده بود رفته بود وسط بحثش بمن میگه مامانت بی آبروئه قهر کرده بود رفته بود

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

عزیزم من یه جمله شنیدم که در اختلافات زناشویی هر وقت فکر کنی برنده شدی در اصل بازندخ تو هستی اینا الان اصرا  ر میکنن که کسی متوجه نشه بعد که همه فهمیدن تو قهری و نمیری دیگه اهمیت نمیدن و براشون مهم نیست اونوقته که شوهرت تنها میره  و میاد تا ارج و احترام داری و دوره ات کردن برا آشتی تو هم حرفی نزن و آشتی کن .ولی خیلی زیاد دیگه نرو اگر هم شوهرت ناجاره بره یه خونه سبک و جمع و جور تو روستا برا خودتون بسازید 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞