2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم پیش عشقم نشستم😭

113 بازدید | 8 پست

خواب دیدم من عقب نشسته بودم اون جلو من پیشنهاد دادم منم بشینم جلو پیش هم بودیم جلوی ماشین چه لذتی داشت دوسش دارم حس اونو نمیدونم چند ساعته استوری گذاشتم هنوز استوری مو ندیده 😔

عخی#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

🥺

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر پاییز شده!
چقدر این حال و هوا شال و کلاه و آستین‌های پایین کشیده از سرما می‌طلبد، یا نشستن کنار پنجره و هورت کشیدن یک لیوان چای داغ، یا پناه گرفتن زیر پتو و استشمام بوی نارنگی و خوابیدن میان لالایی خاطره انگیز برگ‌ها و بادها.
چقدر می‌طلبد که چتر برداری و زیر قطرات گاه و بی‌گاه باران قدم بزنی و یقه‌ی پیراهنت را از شدت باد و سرما بالا بکشی، که دست‌هایت را توی جیب ببری و از سرما بلرزی، که باد بزند و قطرات باران روی گونه و پلک‌هایت بریزد.
چقدر این هوا تنهایی نمی‌چسبد!
که حیاتی است هر پاییز کسی کنارت باشد و با تو حرف بزند، کسی کنارت باشد و تو را بغل کند، کسی کنارت باشد و با تو چای بنوشد، کسی کنارت باشد که برایت شعر بخواند و دست‌های یخ زده‌ات را میان دست‌های گرمش بگیرد...
چقدر این هوا یک دوست کم دارد، یک رفیق، یک آدم خوب... کسی که حقیقتا حرف‌های تو را می‌فهمد و دیوانگی‌های تو را می‌پذیرد، کسی که به تو حق می‌دهد هر پاییز، از خودت بی‌خود باشی و هوا که به هم ریخت، به هم بریزی...
هوا کِی وقت کرد اینهمه پاییز شود و ما کِی وقت کردیم اینهمه تنها باشیم؟

چقدر پاییز شده! چقدر این حال و هوا شال و کلاه و آستین‌های پایین کشیده از سرما می‌طلبد، یا نشستن کنار ...

یعنی میشه من با علی یه روز توی برگای پاییزی قدم بزنیم و عاشق هم باشیم😍😍

یعنی میشه من با علی یه روز توی برگای پاییزی قدم بزنیم و عاشق هم باشیم😍😍

این برگ‌های زردبه خاطر پاییز نیست که از شاخه می‌افتند❤

قرار است تو از این کوچه بگذری و آن‌ها پیشی می‌گیرند از یک‌دیگر برای فرش کردنِ مسیرت❤

گنجشک‌ها از روی عادت نمی‌خوانند،سرودی دسته‌جمعی را

تمرین می‌کنندبرای خوش‌آمد گفتن به تو❤

باران برای تو می‌بارد و رنگین‌کمان ایستاده بر پنجه‌ی پاهایش،سرک کشیده از پسِ کوه،تا رسیدنِ تو را تماشا کند❤

نسیم هم مُدام می‌رود و بازمی‌گردد با رویای گذر از بین موهای تو و دزدیدن عطرش❤

زمین و عقربه‌ی ساعت‌ها برای تو می‌گردندو علی به دورِ تو

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی

به خــღ ـــدا گفتم :

به من همه چيز بده تا
از زندگي لــذت ببرم!

خــღ ـــدا گفت:

به تو زندگي دادم
تا از همه چيز لذت ببري!.☘
اززندگیتان لذت ببرید...

لحظه لحظه زندگیتان خدایی