2777
2789
عنوان

کیا باباهاشون خیلی محدودشون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 47 پست
بنظرم واتساپو اشتباه میکنن حالا رو تلگرام اینستا گیرمیشدن یچیزی واتساپ بخاطر ترس از شمارتم هرگز جایی ...

دقیقا حرف منم همینه من ن تل میخام ن اینستا فقط واتساپ میخام چون واقعا خجالت میکشم از دوستام

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

کارخوبی میکنن...درگیرش نشو حوصله داری؟

من ففط واتس دارم فقطم مامان و خاهرم پ میدن  😐البته متاهلم 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هم هم سن توام تازه موبایل خریدم قبلش با موبایل مامانم بود شما دیگه از سنی قانونی عبور کردی ...

دقیقا بابام فک میکنه مثلا الان نزاشته من برم فضای مجازی جام امنه در حالی ک من اگ بخام میتونم خیلی کارا بکنم همین الانشم

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

من با دوتا بچه بابام هنوز نمیزاره تنها برم بیرون میگ بدون شوهرت بری بیرون پوست کلتو میکنم حق ندارم عکس بزارم با دوستام رفت و امد کنم شوهرم کاری نداره بابام..😔🤕🤧

دقیقا بابام فک میکنه مثلا الان نزاشته من برم فضای مجازی جام امنه در حالی ک من اگ بخام میتونم خیلی کا ...

شما به گوگل دسترسی داری یعنی کنترل نداریم

من‌ تا حالا محدود نشدم خودم برای خودم محدودیت گذاشتم خیلی هم خوبه می دونم شاید بعضی ها بگن عقب مونده ام یا خنگم ولی من تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم با هاشون حرف نزدم تو مجازی و واقعی با اینکه مدرسه مختلط بود سه سال

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
دلت خوشه ها واسه من گوشی نمیخرن با لپ میان ۲۰ سالمه

چرا نمیخرن؟ینی دلیلشون چیه؟ 

حالم ازین تاپیک و کامنتاش بهم خورد

چرا؟چرا دختر باید انقد محدود باشه اه

جالب اینجاس بعضیا قبول دارن میگن برای بچه هامم همینجوری میکنم

دست از این افکار پوسیدتون بردارین

مغزهای_پوسیده#  

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤

یه خط ایرانسل بخر بدون اینکه بهشون بگی واتس اپ نصب کن

مگه گوشیتو چک میکنه؟

اگه چک میکنه تو گوشیت مخفیش کن 

چقدر بی منطقن 😐 دیگه واتس اپ چیههههه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

نمیدونم تا چه حد میخوای مایه بذاری 

اما این حق تو هست که بر اساس نظر خودت زندگی کنی 

من شوهرم یه مدت به حجاب دخترم گیر میداد

من قاطع جلوش ایستادم و گفتم زندگی خودشه و خودش باید پوشش رو انتخاب کنه 

شاید در قدم اول مادرت کمکت کنه 

خودت باید از نظر مالی مستقل بشی 

و هی حرف بزنی و استدلال بیاری 

خیلی باید قوی باشی 

متاسفانه مردای ایرانی فکر میکنن مالک زنهای خونواده هستن 

نهایتا هر کاری ب ای گرفتن حقت بکنی حق با تو هست ولی نباید انتظار داشته باشی کسی ازت پشتیبانی کنه 

اینجا ایران هست و

زن بودن بزرگترین گناه