2789
عشق تاوان داره از من که بدجور آرامشم گرفته

حالا که ازدواج کرده، از فکرش دور شو.

میدونم سخت.

ولی چاره ای نیست.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب الان ازدواج کنین.

حتا نمیتونم بهش پیم بدم زنگ بزنم میدونمم باکسی نیس مطمعنم اماخب آهی بود ک کردو تاوانشم بد دادم برگردم فقد ارامششو ازش میگیرم 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
حتا نمیتونم بهش پیم بدم زنگ بزنم میدونمم باکسی نیس مطمعنم اماخب آهی بود ک کردو تاوانشم بد دادم برگرد ...

قدرتش نداری؟

ببین عشق جسارت و شجاعت میاره.

شما چه میدونی که چه خواهد شد.

آرامش چی؟دونفر وقتی عاشقن آرامششون در کنار هم بودن هست.

البته بعد از رسیدن کار سخت تر هست عشق مراقبت میخواد و هر لحظه رسیدگی و حواس جمع.

البته که هر زندگی ای میخواد.

اما بهرحال این نوع زندگی بیشتر....

قدرتش نداری؟ ببین عشق جسارت و شجاعت میاره. شما چه میدونی که چه خواهد شد. آرامش چی؟دونفر وقتی عاشق ...

قربونت مرسی واسه حرف خوبت 

انشالله ک بتونم 

قربونت مرسی واسه حرف خوبت  انشالله ک بتونم

سلامت باشین.

دل بده به خدا.

اگر واقعا دلتون برای هم میتپه از خدا بخواه .

اگر پا پیش گذاشتی کاملا حساب شده و سالم برو جلو.

حتی خودت موضوع ازدواج مطرح کن.

اما اما اگر نه آورد  یا گفت ازدواج نه ولی میتونیم با هم باشیم سریع کنار بکش ، چون آسیب میبینی و درست نیست و اینکه دلش بزرگ نشده.

میدونن جدا شدین؟

چون اگر واقعا عاشق هست به محض(و اگر عده داشتین، بعد از عده) معمولا وقت تلف نمیکنن و میان جلو.

قربونت مرسی واسه حرف خوبت  انشالله ک بتونم

کاملا اخلاقی، انسانی و مشروع قدم بردارین.

خداوند هر چه گفته به صلاح روح و آرامش ما آدم هاست.

وقتی سالم بری جلو و حدود الهی رو رعایت کنی، سریع تر از فکرِ ممکن همه چیز جور و مرتب میشه و به حول و قوه الهی بهم میرسین.

سلامت باشین. دل بده به خدا. اگر واقعا دلتون برای هم میتپه از خدا بخواه . اگر پا پیش گذاشتی کاملا ...

نه اطلاعی ندارن الان سه ساله ک میگذره از اون روز سه ماه عقد بودم به اجبار.اینکه برم جلو واقعیتو بگمو چه واکنشی نشون بده میترسم