2777
2789
نه بس که رفتم دکتر خرج کردن شوهرم دیگه پولی براش نمونده

عزیزم عمل کن وگرنه خدایی نکرده فلج میشی شوهرعمم عمل کرد خوبه خوب شد شوهرخاله منم همینطور واقعاخطرناکه بفکرسلامتیت باش احتمال فلج شدنت بالاس خدایی نکرده اگه همسرت ازپس هزینه برنمیاد بابات یاپدرشوعرت به هرحال خیلی مهمه عمل کن ۶ماه استراحت مطلق میکنی بعدش دیگه عالی میشی

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
عزیزم عمل کن وگرنه خدایی نکرده فلج میشی شوهرعمم عمل کرد خوبه خوب شد شوهرخاله منم همینطور واقعاخطرناک ...

دکترم وقتی نوار عصبمو نشونش دادم گفت عصبهای پات تخریب شدع

دیسکم بهش فشار آورده

من عید داداشمو از دست دادم بعد از اون اینطوری شدم 

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترم وقتی نوار عصبمو نشونش دادم گفت عصبهای پات تخریب شدع دیسکم بهش فشار آورده من عید داداشمو از د ...

حدابهت صبربده عزیزم یه چیزی میگم امیدوارم ازم دلگیرنشی همه ماعزیزایی داریم که وقتی ازدستشون میدیم تقریبا ماهم بعدشون میمیرم ولی ن جسممون بلکه روحمون منم موقع فوت مادربزرگم۴سال پیش این شدم افسرده واقعی ولی عزیزم هنوزم یه سری ادماهستن توزندگیمون که بایدبخاطراوناادامه داد بخاطراونازندگی کرد شادبود قرارنیس بعد برادرتون زندگیتون سلامتی تون رو ازدست بدین باورکنید برادرشماهم راضی نیس سعی کنید به خودتون ارامش بدین اهمیت بدین اینطوری خوشحال میشه

حدابهت صبربده عزیزم یه چیزی میگم امیدوارم ازم دلگیرنشی همه ماعزیزایی داریم که وقتی ازدستشون میدیم تق ...

ممنون عزیز دلم

مرسی از راهنماییت

دارم سعیمو میکنم که بهتر بشم بخاطر دختر کوچولوم

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن
ممنون عزیز دلم مرسی از راهنماییت دارم سعیمو میکنم که بهتر بشم بخاطر دختر کوچولوم

خاهش میکنم

پس دیدی هنوزم امیدهس هنوزم دلیل امیدواری هس ایشالله زودخوب میشی عزیزم!