2777
2789
منم اولش راحت بود برام مثل شما،از دستشم راحت شده بودم،،ولی دلمو شکست،،، امسال رشته ای ک خواستمو قبو ...

الان همه مجازی شدن 

آدمی که دلش بشکنه تاوانشو یه روزی پس میده زمین گرده عزیزم

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره متاسفانه مجازیه،، من نمیدونم چجوری فراموش کنم کاراشوووو

اونم حق داری یادت بمونه 

میفهممت

ولی یه روزی آدمی بهتر میاد شک‌نکن

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
اونم حق داری یادت بمونه  میفهممت ولی یه روزی آدمی بهتر میاد شک‌نکن

امیدوارم،،گاهی فک میکنم اصلا عشفی وجود نداردبعد میبینم حسی ک من داشتم چی بود پس؟! 

میای خصوصی یه مشکلی دارم اونجا بگم

امیدوارم،،گاهی فک میکنم اصلا عشفی وجود نداردبعد میبینم حسی ک من داشتم چی بود پس؟!  میای خصوصی ...

اوهوم الان اوضاع سایت خرابه درخواستت برام نشون نمیده متاسفانه 

اها،،عب نداره عزیزم،،

متاسفانه چند روزه این اتفاقو افتاده 

چه رشته ای قبول شدی؟

2790
2778
2791
2779
2792