2777
2789
عنوان

ماهانه چند مرتبه برای ایران گریه می‌کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 23 پست

با عشق داشتم میخوندم و دل دل میکردم زود تموم بشه تا برات این شعرو بزارم

‏من زاده ایرانم، آزاده و آزاد
بیگانه پرستیدن ننگ است مرا ننگ

همراه با ایستاده دست زدن بزارم که جملات داخل پرانتزت کارتو خراب کرد و در نظرم نژادپرستی اومد 

و یک سوال تو ذهنم عجیب خودنمایی کرد که 

چرا فقط اسلام چرا از طرفداران آمریکا و غرب و .‌‌.. چیزی نگفتی 

چرا انقدر خصمانه و پرخاشگرانه فقط از دوستان بسیار با فرهنگ مذهبی و مسلمان سایت گفتی....!

حالا بجای اون شعر فقط میتونم بگم 

نه_به_نژاد_پرستی#  

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم نقل قول میکنم. یکی از تعاریف مرز (که باهاش مخالفم) همین تعریف مذکور هست. نگفتم حتما همینه!  ...

آهان،عزیزم منظورتو خوب نرسوندی 😁 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

با عشق داشتم میخوندم و دل دل میکردم زود تموم بشه تا برات این شعرو بزارم ‏من زاده ایرانم، آزاده و آز ...

عزیزم ،نظر لطف شما هست و مایه ی شادمانی و افتخار من. حتی اگر عقاید حقیر ذره ای خوشایند بوده باشه. اما من قطعا خطابم به کل مذهبیون نبود و بی شک خودم هم برین باورم که غرب پرستان و خودباختگان آنور آب تاثیر بسیار منفی تری دارند و در عوض چه بسیارند افراد مذهبی که میهن را عمیقا دوست دارند و اصلا عشق آنان است که حقیقی تر است. 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
@نی_نی_یار_5    

مشکل چیه؟ 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
با عشق داشتم میخوندم و دل دل میکردم زود تموم بشه تا برات این شعرو بزارم ‏من زاده ایرانم، آزاده و آز ...

ضمن اینکه امر به معروف خیلی عالیه👌 منظور من چیزی واضح بود تحت عنوان (دیکته کردن های رادیکال)... اینکه تا یک بنده ی خدایی از یک مسئله ای (شبهه و...) سخن میگه، همه میتوپند بهش و تاپیک ش رو به جرم اشاعه ی منکرات منفجر می‌کنند و آزادی بیان رو از دیگری سلب می‌کنند. نه همه! 😉

ببخشید من خیلی طولانی ش کردم. این رو هم بگم و تمام. من به هیچ عنوان مشکلی با اسلام ندارم و به نوبه ی خودش نزد من گرامی هست، اما حتی اگر یک نفر اسلام ستیز هم باشه، نمیشه اسمش رو گذاشت نژاد پرست! اگر من از طرفداران خودفروخته ی غرب چیزی نگفتم، به این خاطر بود که این بیچاره ها توی نی نی سایت کار خاصی انجام نمیدن! محدودیتی قائل نمیشن! دیکته نمی‌کنند ! درسته،شاید در جامعه اینجور افراد به کل به وطن شون پشت پا بزنند و همه جوره اون رو از یاد ببرند، ولی واقعا توی این سایت (که اشاره ی اصلی ما هم بهش معطوف هست)، نقشی ندارند و فرمانی رو به دست ندارند.