2777
2789
عنوان

این داستان : ابنبات عسلی و بلاتریکس لسترنج در هاگوارتز😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 64 پست

خلاصه ؛ میبرنمون داخل و پروفسور مک گونگال کلاه گروهبندی میزاره و اسممونو میگه : @bellatrixlestrng  

و ابنبات عسلی بشتابید..

هردومونم میوفتیم تو گریفیندور 😌 ( خودم خواسدم😂😂)

و همه میگن اخجون مال ما شدن مال ما شدن..

منو بااتریکسم میگیم اینا چرا انقد خوشحالن؟😳

اونام میگن شما دوتا شخصیت های فوق مهم هستین

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بعد دوئل شروع میشه مالفوی همون اول چوبدستیمو میگیره سمت عسل میگه کروشیو 

من سریع میپرم جلو میگم پروتگو

بعد عسل میگه اکسپلیارموس 

دراکو سریع طلسمو دفع میکنه شروع میکنه خندیدن و همزمان میگه ای ماگل بیچاره

من وقتی دراکو حواسش نیست میگم اکسپلیارموس

چوبدستی از دستش خارج میشه بعد عسل میگه پتریفیکوس توتالوس

و این چنین دراکو مالفوی شکست خورد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه ؛ میبرنمون داخل و پروفسور مک گونگال کلاه گروهبندی میزاره و اسممونو میگه : @bellatrixlestrng ...

داستان دوگانه شد که

مال من هیجان انگیز تر بود

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بعد دوئل شروع میشه مالفوی همون اول چوبدستیمو میگیره سمت عسل میگه کروشیو  من سریع میپرم جلو میگ ...

بعد پامیزارم رو فک دراکو از جا درش میارم و قاه قاه میخندم😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
بعد پامیزارم رو فک دراکو از جا درش میارم و قاه قاه میخندم😂

بعد ما میشیم قهرمان هاگوارتز و به اصرار دانش آموزانی که از مالفوی متنفرن ما جایزه ویژه خدمت به مدرسه رو دریافت میکنیم به همراه یه لوح تقدیر به خاطر اینکه بدون آموزش دیدن جادو رو یاد گرفتیم

چی بگم والا... آهان میگیم ما تو جامعه مشنگا بودیم؟؟؟؟!!!!!! بیا با هم دوئل کنیم که حالیت بشه ...

اره والا 😁

بعدش اسنیپ میاد بیرون میگه شما دوتا چه گ...ی خوردین؟ مشنگای گندزاده برید بشینید تاپیکای مادرشوهر بخونید اخه شمارو چه به اینجا😑منم عصبانی میشم چوبدستیمو درمیارم.هانیه میگه ؛ عسلی نکننن تروخدا ارزش نداره

اسنیپ پوزخند میزنه میگه چه اسمای مشنگی😏ماهم تصمیم میگیریم اسممونو بزاریم جینی و لونا ( آی ام جینی)😁

بعد ما میشیم قهرمان هاگوارتز و به اصرار دانش آموزانی که از مالفوی متنفرن ما جایزه ویژه خدمت به مدرسه ...

تازه هری و رون هم میان میگن افرینرباو دمتون گرم نمیدومسیم انقد بارتونه...حالا افتخار میدین😂😎

ما دوتام میگیم ب خواهر ننه ی خودت افتخار بده😁😌

همه دخترا میگن اووووو 

و اون دوتام از حرص بانوی چاق رو گاز میگیرن😃

اره والا 😁 بعدش اسنیپ میاد بیرون میگه شما دوتا چه گ...ی خوردین؟ مشنگای گندزاده برید بشینید تاپیکای ...

واسه من همون بلاتریکس خوبه دیگه

همه هم حساب میبرن

من میگم هه هه هه خبر نداری به من میگن بلاتریکس

بعد مالفوی داد میزنه و ااااااای خاله این اسمتو دزدیده

هری پاتر از یه گوشه میاد میگه شما خیلی شجاعید هیچ کس تا حالا جرات نکرده با اسنیپ در بیفته

رولینگ_کجایی_دقیقا_کجایی#   

واسه من همون بلاتریکس خوبه دیگه همه هم حساب میبرن من میگم هه هه هه خبر نداری به من میگن بلاتریک ...

میگه حتی من جرعتشو نداشتم😌

رولینگ_کجایی_دقیقا_کجایی#  

میگه حتی من جرعتشو نداشتم😌 رولینگ_کجایی_دقیقا_کجایی#  

الهم اشف کل مریض#  

دیگه زدیم به سیم آخر.....دامبلدوووووووور جغدا رو زودتر برسون خل شدیم.

من برم یه کم به درس فلسفه مشنگی برسم بعد برمیگردم

منم میخام بیام☹️ منو نمیبرید

پاشوووو زود داریم با دراکو دوئل میکنیم

حالا @هلن87  وارد میشود و با یه تارانتالگرا ، اسنیپو ضایع میکنه

الهم اشف کل مریض#   دیگه زدیم به سیم آخر.....دامبلدوووووووور جغدا رو زودتر برسون خل ...

بازم رسدیمی ب درسای مشنگی😪برو خواهرم خودافیس😍