2777
2789
واقعا مسخرست😐🎈 بخاطر قبول نکردن درخواستت تعلیق شم

این رو برو به نی نی یار بگو اینجا متعلق به خانم ها است درمورد زایمان و بارداری 

تو نباید ناراحت باشی نازنین تو از جنس خدایی 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بعدشم شما با کاربری @______negar______  هم بداخلاقی و توهین کردی بد نیست که اول  اشتباهات خودت رو ببینی  حوصله جرو بحث در تا پیک رو هم ندارم اگر مردی بیا پی وی  و اگر نه نی نی یار میترکون  ترکیدنت  مبارک 

بعدشم شما با کاربری @______negar______    هم بداخلاقی و توهین کردی بد نیست که اول   ...

چیشدع؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2   لطفا کاربری  @giotin ‍ رو بترکون با تشکر از همکاری شما ...

کاربری 

@giotin‍ رو بترکون ممنون من فقط همین یک بار ازشمادرخواست کردم 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_3  

کاربری  @giotin ‍ رو بترکون ممنون من فقط همین یک بار ازشمادرخواست کردم  @نی_نی_یار_5 ...

بس کن دیگ همش تو داری مزاحم میشی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چون درخواست دوستیتو قبول نکردم داری میسوزی😐🎈

بس کن دیگ توم/