2777
2789
من اینقدر تو تاپیک های اسی بودم از همه چی زندگیش میدونم اگه سوالی دارین بپرسین درباره اش............ ...

فازش چیه😂😂😂😂🤲

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه چقدر رو مخه این تبلبغات.

چرا نمیارن بعد کادر نوشتن؟گذاشتن قبلش

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
مثلا یه شب داخل اتاق بودیم گرم بود یکم بین در باز گذاشتیم مادرشوهرم فکر نمیکرد ما اونجا باشیم امد دا ...

وقتی دروباز میذارین باید منتظر این رفتارهم باشید واقعا جراعت میخواد با در باز و توخونه ای که یکی هست رابطه هم داشته باشید

چه جورین ؟

خودت نگاه هر شبم بعد ساعت دوازده از همین چیزا میزنه خیانت و مثبت هجده و خانواده شوهر

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یه بار داشتم لباس عوض میکردم برادرشوهرم بدون در بزنه منو دید شلوار داشتم با سو*تین بودم منو دید تا ی ...

خوب اگه در این حده از بیشعوریه‌اوناست متاسفانه.

من مجردم اما‌دورم پره بیشعوره

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

دگ تو فطرت ما هس😕

یبار یجا کتر میکردم،خیلی سعی میکردم جدی باشم،یرو رییسم با همکارم داشت حرف میزد،نگو داشت بهش میگفت این احمقا رو میبینی؟ 

منم از پشت رییسم داشتم نزدیکش میشد،دیدم دستشو سمت عقب گرفت ،دگ نپرسیدم ک موضوع چیه،تندی رفتم جلو گفتم کی؟؟؟؟؟ مننننن؟؟؟؟

بعد دیدم دوتایی زدن زیر خنده و رییسم سرشو به نشانه افسوس تکون داد😕

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
پربازدیدی برام مهم نیست امشب قصذ دارم کاربریم بترکونم😑

چطوری میترکونن؟همون موقع به نی نی یاربگه همون لحظه میترکونه یابعد؟؟؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️