2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک😈😈😈😐

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 45 پست
یتیم چجوریاس من ترسناک نمیخوام مثلا واکینگ دد ترسناک نبود قشنگ بود یا گرگ و میش یا خاطرات خون آشام ا ...

یتیم خلاصش اینه یه دختره قاتل وروانی که کوتولس خودشو جای یه دختر بچه جا میزنه چون یتیم بوده مشکل داره وارد هرخانواده میشه میزنه میکشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره قسمتای اول رو تو فیلیمو دیدم قشنگ نیستش 

دومیشو جالبه پیچ اشتباه دو اولیش ترسناکه ولی دومیش هم جالبه هم یه خورده چندش اوره وگرنه ترسناک نیست 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
خب پس ببینمش مرسی

خواهش❤

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تسخیر چجوریاس اینم عذاب دادن بقیس

چن تا نوجون میرن خونه تسخیر شده اونجا در اصل همرو گیر مینداختن و میکشتن 

در عبن حال باید از مراحلش عبور میکردن 

فک کن با چکش و چنگک و سیخ داغ میکشتنشون همشونم رو صورتشو ماسک بود (جالب اینجاست وقتی ماسکاشونو در میاوردن صورتاشونم شبیه ماسکاشون بود)اخر از ۶ نفر فقط ۲ نفرشون نجات پیدا کردن

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
چن تا نوجون میرن خونه تسخیر شده اونجا در اصل همرو گیر مینداختن و میکشتن  در عبن حال باید از مر ...

وااای من این عذاب دادنارو میبینم سردرد میگیرم ولی شوهرم  کامل میبینه انگار نه انگار

یک عدد عمه فحش خور هستم😒
وااای من این عذاب دادنارو میبینم سردرد میگیرم ولی شوهرم  کامل میبینه انگار نه انگار

😐😐🙁💔

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁