2777
2789
عنوان

به نظر شما ما مردمی هستیم که باید زور بالاسرمون باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 33 پست

نه

اینارو توگوشمون میخونن اینجوری بشیم.

بماند بعثیا رعایت نمیکنن نمیدونم چرا!

ولی اکثراااا بخاطر درامدشون مجبورن

واقعا مجبورن

خودمن شاغلم فقط بخاطر کارم و خرید خوراکی بیرون میریم والسلام.

خییییلی کم هم خونه مامانامون

که چیزی لازم دارن ببریم یا کاری لازم باشه انجام بدیم اونم ماهی1بار

مثلا مردم امریکا که تو دهن هم جشن میلیونی انتخابات گرفتن از ما باشعورتر هستند؟

الان بحث بیشعوری و باشعوری نبود،اصلا آمریکا و شعور مردمش به ما ربطی نداره، ایران و ول کردیم چسبیدیم به آمریکا،به درک هرکشوری هرکار میکنه به ما چه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار به امریکا داریم .یه جهنم هر کاری میکنن .خودمونو ول کردیم به اونا چسبیدیم .مردم خودمون کم تو شم ...

به این خاطر نوشتم که بعضیا دچار خود_تحقیری# هستند و فکر میکنند بقیه دنیا نُه ماهه چپیدن تو خونه و بیرون نمیان.

باند به ظاهر مومن خیلی علاف و بیکارید که دنبال من تو تاپیکها راه میوفتید
مثلا مردم امریکا که تو دهن هم جشن میلیونی انتخابات گرفتن از ما باشعورتر هستند؟

عزیزم بحث مردمان کشور دیگه نیست، بحث خودمون هست که چرا باید یک  جوون تحصیل کرده امروزی تو عصر ارتباطات با موقعیت اجتماعی بالا و البته ادعای فراوان هنوز این بیماری رو شوخی بگیره و مادربزرگ ۹۰ ساله بیسواد من از خیلیا که ادعای سوادشون میشه بیشتر رعایت کنه

اگر میخواید لباس هایی بپوشید که همه بپرسن از کجا خریدید😍 به پیج ما سر بزنید! mahnegarboutique
نه اینارو توگوشمون میخونن اینجوری بشیم. بماند بعثیا رعایت نمیکنن نمیدونم چرا! ولی اکثراااا بخاطر ...

بهترين كامنت😊👌

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
به این خاطر نوشتم که بعضیا دچار خود_تحقیری# هستند و فکر میکنند بقیه دنیا نُه ماهه چپیدن تو خونه و ...

من نمیدونم این بحث چه ربطی به بقیه دنیا داره😐

اگر میخواید لباس هایی بپوشید که همه بپرسن از کجا خریدید😍 به پیج ما سر بزنید! mahnegarboutique

قبلا این حالت خیلی بیشتر بود، الان نسل جدید خوبن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
من تا الان فکر میکردم بی سوادی و بی فرهنگی نهایتا ضررش متوجه خود فرد و اطرافیانش باشه ولی تو ای ...

دقیقا🙏 کاش تو مدارس یه مقدار درمورد مسئولیت اجتماعی افراد در قبال همدیگه به دانش آموزا یاد میدادند تا اینقدر خودخواه نباشیم

قبلا این حالت خیلی بیشتر بود، الان نسل جدید خوبن

عزیزم به نظر من نسل های گذشته روحیه فداکاری و مسئولیت بیشتری داشتند

عزیزم به نظر من نسل های گذشته روحیه فداکاری و مسئولیت بیشتری داشتند

من ازنظر قانونی گفتم. 

مثلا قدیما کسی به مالیات اعتقادی نداشت، الان دیگه یچیز عادیه، همینطور فرهنگ رانندگی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
عزیزم بحث مردمان کشور دیگه نیست، بحث خودمون هست که چرا باید یک  جوون تحصیل کرده امروزی تو عصر ا ...

درسته من خونمون مرکز شهره حاضرم قسم بخورم از وقتی کرونا اومده مغازه جفت خونمون حتی یه روز ندیدم ماسک بزنه . چه برسه به رعایت   

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

اسی درست میگی مادربزرگم ۸۰سالشه دایم ماسک زده و دایم همه رو با اسپری تمیزمیکنه با اینکه بیسواده حتی نمیزاره یه ماشین بیاد تو حیاطش میگه کرونا داره نیارین ماشینتون.

درسته من خونمون مرکز شهره حاضرم قسم بخورم از وقتی کرونا اومده مغازه جفت خونمون حتی یه روز ندیدم ماسک ...

به نظر من وقتی اینطور رفتار میکنند اصلا نباید وارد مغازه شد و خریدی انجام داد

به نظر من وقتی اینطور رفتار میکنند اصلا نباید وارد مغازه شد و خریدی انجام داد

مغازه لوازم موتور این چیزاست اکثرا پسرا و مردا اونجان . من هروقت گذری اومدم بیرون هیچ وقت ماسک نداشت.