2777
2789
عنوان

طلاق دختر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 34559 بازدید | 680 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که خودمون شستیم و بردیم و اوردیم اخر کار اومدن نظارت و بازبینی و تو سوراخ سمبه ها هم نگا کردن خو ...

برای منم همین شد که شوخر گفت چرا فلان جا گرد هست. کامل بهش توضیح دادم ک وظیفه ی خاندانش بوده تمیز کنن ما فقط بتید اثاث میچیدیم . خاندان شوهر هم اومد کابینت هارو باز کرد کامل چک کرد . در اتاقو هم بست رفت داخل اتاق رو گشت . کلا خاندان شوهر همیشه طلبکاره . من چون سرم اومده بود برای زن داداش خودم همچین کاری نکردم و عین آدم فقط نشستم . 

هیچ آدم عاقلی از یه سوراخ دوبار گزیده نمی شه داماد هیچوقت برنمیگرده اگه برگرده مشکل عقلی داره که خود ...

نه بر نمیگرده عزیزم 

خدا بهش رحم کرده 

فوقش الان چند ماه اعصاب خوردی داره و پول میده اما یه عمر اعصابش راحته 

اما این دخنر با همین سلیطه بازیش اگه یه خورده سیاست داشت کارش راه می افتاد

دیدم که مسگم از اینا بدترن اما دختره میره تو جلد پسره و چه ها که نمیکنه

اینم واسه این میشه تجربه ازدواج دوم یاد میگیره چیکار کنه

من بهترینم...😍
برای منم همین شد که شوخر گفت چرا فلان جا گرد هست. کامل بهش توضیح دادم ک وظیفه ی خاندانش بوده تمیز کن ...

برا ما خانواده زنداداشم هیچی ندادن جهیزیه گفتن خودتون بگیرید حتی یه دونه نمکدون

اون چیزایی هم که میخواستن واسه پاتختی بگیرن پولش و گرفتن

بعد گفتن پا باید بیایم جهازی که شما خریدین بچینیم 

عردس یه زندایی داشت کج و کوله بعد ده سال زندگی فقط تو یدونه اتاق مستاجر بود حتی یه سینک تو خونش نداشت تو خونش دو تا بشقاب یه رنگ پیدا نمیشد 

رسید واسه جهاز چیدن شروع کرد چرا دکوری کمه چرا اتاق خواب یدونه ست این نیست اون هست 

هرچی میدید میگفتن از این قشنگ تراش هست چرا اینو گرفتی 

من بهترینم...😍
برا ما خانواده زنداداشم هیچی ندادن جهیزیه گفتن خودتون بگیرید حتی یه دونه نمکدون اون چیزایی هم که می ...

اینکه جهیزیه ندادن اشکالی نداره ولی اینکه عیب وایرادگذاشتن زشته.این چیزامیگذره  انشاالله داداشت خوش بخت شه

من فکرمیکردم سالهابایدیکی یکی سپری شوندتاهربارآدم یک سال بزرگترشود..امااینطورنیست.این اتفاق  دریک شب رخ میدهد.
عروس خیلی خیلی با خواهرش خوبه و میگه تقصیر خواهرم نبوده تقصیر مادرشوهرمه

من میگم خواهرش داشته جر میخورده این یکی خواهر صاحب خونه زندگی مستقل شده اینجوری زهرشو ریخته اصلا مادر شوهره هم بی ادبی کرده بزرگتر بوده خواهر میتونست اروم کنه

اول دشمن دختر عمه ات خواهرش هست 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من میگم خواهرش داشته جر میخورده این یکی خواهر صاحب خونه زندگی مستقل شده اینجوری زهرشو ریخته اصلا ماد ...

عروس تنها کسی رو که مقصر نمیدونه خواهرشه بیش از همه مادر داماد را مقصر میدونه اینجور که میگه اما تا حالا بی احترامی بهش نکرده مادرشوهر منم حس شمارو دارم 

عروس تنها کسی رو که مقصر نمیدونه خواهرشه بیش از همه مادر داماد را مقصر میدونه اینجور که میگه اما تا ...

داره از حقیقت فرار می کنه بذار اتیشش بخوابه 

میفهمه چه بلایی سرش اومده خواهرش خیلی خوب میتونست مدیریت کنه جمعش کنه از آپارتمان رسید به زیر زمین اینم تهش 

چی بگم والا حیف به زندگی ای شروع نشده تمام شد شمام غصه نخور خودکرده رو تدبیر نیس 

انشالله عاقل میشه و زندگیش درست میشه از ته دل از خدا میخوام جفتشون کوتاه بیان حیف به خدا

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
داره از حقیقت فرار می کنه بذار اتیشش بخوابه  میفهمه چه بلایی سرش اومده خواهرش خیلی خوب میتونست ...

من خیلی غصه میخورم چون خودم ازدواج ناموفق داشتم میدونم آدم خوب بد گیر میاد اونم اینجوری گند بزنی توش 

من خیلی غصه میخورم چون خودم ازدواج ناموفق داشتم میدونم آدم خوب بد گیر میاد اونم اینجوری گند بزنی توش ...

ای بابا خودتون جدا شدین امیدوارم بهترین اتفاق ها بیفته براتون اونکه داره گند میزنه به زندگیش 

غصه نخورید خدا بزرگه حواسش به همه هست

برای منم همین شد که شوخر گفت چرا فلان جا گرد هست. کامل بهش توضیح دادم ک وظیفه ی خاندانش بوده تمیز کن ...

عزیزم وظیفه خاندان شوهر نیست بیاد خونه شمازو تمیز کنه ها

مگه نوکرتن؟؟

وظیفه خانواده توهم نیست

وظیفه شخص داماد و شخص خودت بوده.اگه از پسش برنمیومدید برا تمیزکاری خدمتکار میگرفتید

هیچ وقت کسیو به چشم کلفتت نبین❤❤

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ