2777
2789
عنوان

خواستگاری از داداشم برای بار سوم🙄😬😲😝😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4360 بازدید | 132 پست
آهان چ جالب  فارسی یاد گرفته😄

نه خیلی 

گاهی به شوخی برادرم بهش کلمه ها و واژه های لری و بختیاری رو میگه و اونم تکرار میکنه با لهجه بامزه بعد برای ما فیلم میفرستند ماهم شاد بشیم 🤣🤣

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

در عوضش خیلی خانواده ها اصن اجازه نمیدن ۹۰درصد اون خواستگارایی که زنگ میزنن، بیان خونشون😅

اخرشم با یه پسر خوب و شایسته ازدواج میکنن

اونایی ک دنبال خواستگار واسه دخترشونن، شاید دو درصد باشن کلا😀

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
بله برادر بزرگ منم همینطوری بود  همه نیومدن پیشنهاد میدادن  ولی اخرش 🥺🥺🥺 همه ب ...

مقصر شمایی که اجازه میدید به زن داداشتون توهین کنن خوب یا ید بلاخره زن داداشتونه 

من داداشم پزشک عمومی قیافه خوب مقیم کانادا با یه دختر کاملا معمولی و روستایی و دیپلم ازدواج کردهمسایع مادربزرگم بود  اوایل هرکی میخواست حرف بزنه مامانم و اجیام میزدندهنش

اً
باز خوبه دلش یه جایی هست...داداش من میگه من اصن زن نمیخوام تا همه وسایل زندگیو نخریدم و‌ماشین نخریدم

اره خب الان جوونا میخوان اول زندگی همه چی داشته باشن که یکم سخت شده تو این اوضاع البته داییم خداروشکر همه چی داره ..ایشالا یه بخت خوب قسمت داداشتون بشه☺

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
نه خیلی  گاهی به شوخی برادرم بهش کلمه ها و واژه های لری و بختیاری رو میگه و اونم تکرار میکنه ب ...

عزیزم

خوشبخت باشن😍🤩

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بياين همين جا مخشو بزنيم .....    

تو بزنی؟

پس من چیکارم😐😁

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

خدا حفظش کنه برا خونوادش

انشالله ک ی همسر مناسب نصیبش بشه 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

گوشی رو بده داداشت کارش دارم😁

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

داداش خودم ی بار دیگه تو ی تایپک دیگه گفتم اینقدر خاستگار داشت ک نگو باورتون نمیشه اونوقت ی دختر از روستایی از ی شهر دیگه شماره داداشم رو از روی گوشی پسر عمویش برداشته بود یکسال اینقدر زنگ زد داداشم نمیگفت نمیدونم این کیه اینقدر پر رو هست هر چی مهلش نمیدم ول نمیکنه  اینقدر التماس کرد تا داداشم رفت گرفتش الانم مثل چیز تو گل گیر کردیم عروسمون خبر دروغ این ور اون ور میکنه هر اتفاقی بینشون بی افته از بابام بگیرین تا دختر خواهرم ک ده سالشه همه خبر دار میشن ده روز خونه ش هست بیست روز میره خونه مامانش یکبارم داداشم گفت اینقدر نرو ی آشوبی درست کرد ک داداشم خودش بلیط گرفت رفت ی بار چهل روز موند بعد فامیلاشون گفته بودن ک حتما مشکلی داره ک این همه وقت مونده خودش خجالت کشیده بود اومد خیلی حواستون باشه کی رو میگیرین اگه دختر خوبی هست بگیرین ک مثل داداش من نشن بمیرم براش واسه حفظ آبرو هیچی نمیگه 

مقصر شمایی که اجازه میدید به زن داداشتون توهین کنن خوب یا ید بلاخره زن داداشتونه  من داداشم پز ...

👍🏻👍🏻

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

کلا خانواده هایی ک پسر دارن، توهم اینو دارن ک همه دخترا دنبال پسرشونن😅😅 واسه خاطر همین توهمات، مامانم مارو جایی ک پسر بزرگ داشتن نمیبرد😐😐

شوخی#  

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تو بزنی؟ پس من چیکارم😐😁

باشه عزيزم اين مال تو من كه شانس ندارم هههههههههييييي روزگاررررررررررر  

خدايا ميشه كمكم كني دلم خيلي گرفته خدا جونم من كه بجز تو كسي ندارم تو تنهام نزار 😢١٤٠٠/٠٦/٢٩ساعت١٢:٣١
2790
2778
2791
2779
2792