2777
2789
عنوان

دکتر کثافت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 70 پست
نچ دیوونه بوده دکتره وگرنه دکترا تواینموقع ها مهربونن ک بیمار اذیت نشه

آره. اینم شانس منه

فقط فاز پرستاره رو خریدارم، بیست و خرده ای سنش بود بعد به من میگفت اگه درد داری دستتو بده من فشار بده آروم شی😑😂

⚡🌠.Just wanna dance with stars

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره. اینم شانس منه فقط فاز پرستاره رو خریدارم، بیست و خرده ای سنش بود بعد به من میگفت اگه درد دا ...

آخی عزیزم بیچاره میخواسته یه حرکتی کنه😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

رو ازش شکایت کن تا پدرشو در بیارن 

انگل بیشعور

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
آخی عزیزم بیچاره میخواسته یه حرکتی کنه😂

تازه موقعی که میخواستم از تخت بیام پایین گفت میخوای کمکت کنم؟ منم گفتم نه مگه ناتوانم؟ گفت عه چه زود سری زبونت از بین رفت منم چپ کپ نگاش کردم اومدم بیرون😑😂😂😂😂😂

تازه موقعی که میخواستم از تخت بیام پایین گفت میخوای کمکت کنم؟ منم گفتم نه مگه ناتوانم؟ گفت عه چه زود ...

آخی ناراحتیتو سره پرستارخالی کرده بودی😂ولی مگه همراه نداشتی؟سنتم کمه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
آخی ناراحتیتو سره پرستارخالی کرده بودی😂ولی مگه همراه نداشتی؟سنتم کمه

چرا داشتم ولی تو اتاق آندوسکوپی تنها بودم دیگه. 

از حق نگذریم خوش تیپ بود ولی من اعصاب نداشتم اونموقع😂

چرا داشتم ولی تو اتاق آندوسکوپی تنها بودم دیگه.  از حق نگذریم خوش تیپ بود ولی من اعصاب ن ...

عزیزم انشالله زودی خوب میشی بلند صحبت نکن آب خنک نخور کم کم دیگه خوب میشه