2777
2789
عنوان

بیاین انرژی مثبت.از عشق بگین❤😍از عاشقانه ها تون با همسرجان

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 83 پست
عزیزمممممم پایدااااررر😻😻😻این ویژگی واقعا دل ادمو میبره. همسر منم دیشب حتی از دستم عصبانی بود گفت ...

مرسی قلب من😍😍😍 من تو عصلانیت حرف میزنه باهام که حل بشه اون مشکل حتما و اروم بشه اما هیچ وقت باهام تند برخورد نمیکنه

ایشالا خوشبخت ترین بشی ماه بانو💖

😂😂😂😂خیلی خندیدم مرسی😂😂

ای جانم😂💗

خاهش عزیزم😂😍

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مجردم ولی یکی هس مهربون خوش اخلاق خیلی دوسم

داره و بهم اهمیت میده نظر من براش مهمه 

دعاکنید همین شوهرم بشه😍😍😍

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

سس ماست#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ای جانم😂💗 خاهش عزیزم😂😍

فدات💖😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مجردم ولی یکی هس مهربون خوش اخلاق خیلی دوسم داره و بهم اهمیت میده نظر من براش مهمه  دعاکنید ه ...

انشالله.خوشبخت بشی خوشگلم...نارنگی تو خوردی؟  

🍊🍊🍊بیا اینم نارنگی اضافی اگه خواستی😂

اينكه هميشه حمايتم ميكنه هر جا و در هر شرايطي

احترام خودمو خانوادمو حفظ ميكنه

از گل نازكتر بهم نميگه حتي موقع ناراحتي و دعوا...

و....😍❤️❤️

همين باعث ميشه هميشه عاشقش باشم و بپرستمش🌹🌹🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

انشالله.خوشبخت بشی خوشگلم...نارنگی تو خوردی؟     🍊🍊🍊بیا اینم نارنگی اضافی اگه خواستی😂

ممنون عزیزم

آوره خوردم وای مرسی😂😂😂😋