بیاین از خاطراتی که همسر تون براتون ساخته و یادش میرفتید خوشحال میشیم بگیم😻😊
همسر تون چی کاری براتون کرده که خیلی خوشحال شدین؟؟
یا چه ویژگی اخلاقی داره که عاشقش شدبن😎😎
😍عاشق شغل آینده م هستم. رشته ام پزشکیه💛ایشالا هر کی آرزو داره . و تلاش میکنه بهش برسه. 😎👍تو فامیل هر کی جایی ش درد میگیره از من می پرسه باید چیکار کنم😂😂😂بابا من هنوز ترم چهارم هستم. باور کنید فقط میتونم بوسش کنم خوب شه😘😂😘
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺