2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم

553 بازدید | 45 پست

من این دفعه ۶ روز زودتر پریود شدم.مثلا همیشه دوسه روز جلو میفته این دفعه ۶ روز جلو افتاده ..مدت زمان پریودیمم از ۶ روز شده ۴ روز 😮بنطرتون مشکلی دارم؟چجوریه؟یعنی حدود ۲۰ روز پیش پریودیم تموم شد دوباره الان شروع شد 

واسه فعالیت وکار و غذا هم میتونه باسه من یه بار ۱هفته زودتر شدم چون فعالیت سنگین داشتم عروسی بودم هم ...

منم کار کردم استرسم داشتم ..یعنی از اینه؟؟دکتر برم‌یا نرم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کار کردم استرسم داشتم ..یعنی از اینه؟؟دکتر برم‌یا نرم ؟

اره میتونه باسه 

ن نیاری نیست من ک نرفتم دکتر ماه بعد ک‌دوباره پریود شدم طبق هامون سیکلم ۲۸ روز بعد پری پود شدم و ماهای بعدشم همینطور

جلوافتادن خیلی مسئله ای نیست عقب انداختن بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره میتونه باسه  ن نیاری نیست من ک نرفتم دکتر ماه بعد ک‌دوباره پریود شدم طبق هامون سیکلم ۲۸ رو ...

توچطور تنطیم کردی ک قشنگ میدونی چ روزی میشی چرا مال من دقیق نی هیچ وقت

منم مدتی که اقدام کرده بودم برای بارداری هم فاصله پریودهام کم شده بود هم اینکه مدتش و بعد از چهار ما ...

😍اره منم ی بار پرسیدم گفتن جلو بیفتی عادیه خوبه ولی عقب بیفته بده ...

توچطور تنطیم کردی ک قشنگ میدونی چ روزی میشی چرا مال من دقیق نی هیچ وقت

من تاریخ پریودیمو یاداشت میکنم‌تو دفتریاداشت گوشیم 

چون میخواسم ببینم ک منظمه یا نه 

بعد دقیقا از پریود ماه قبلیم تا ماه بعدش ۲۸ روز شدم‌دوباره ماه بعدشم همینطور تا ۳ ۴ماه قشنگ ۲۸ روز بود یه وقتایی ۱ روز ۲ روز عقب جلو میشه ولی اوکیه برای بعدش