2777
2789
عنوان

😂😂😂به نظرتون من اسکل ام؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 41 پست
سست_عنصر🤣#  

😂😂😂😂

من یکی همین ایرانیشو دیدم پست و پام شلید🤣🤣

ولی ناموساااااااااا

محلشون بدی هوا برشون میدارع بد طور😐😐😐😐😐😐😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نه ایدز دارند همشون🤣

خا#  

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂 من یکی همین ایرانیشو دیدم پست و پام شلید🤣🤣 ولی ناموساااااااااا محلشون بدی هوا برشون می ...

پ بهترع بگم سست عنصرع فروماین دیع    /

عارع باو سس ماستن از دم    /

مراقب-باش#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
پ بهترع بگم سست عنصرع فروماین دیع     / عارع باو سس ماستن از دم     / م ...

چشم#  

تا نفس کنارمه خیالت تخت

گزارش کار مسدم بش🥴

چشم#   تا نفس کنارمه خیالت تخت گزارش کار مسدم بش🥴

عع نفس توم میپاعع فک کردم فقط مواظبع منع     /

عی فداشم ک/

اوخییی چرا نفسی؟! عزیزدلممممم بیا بغل اجییی ببینم😘😘😘😘😘😘 بدو برو ناهار عشقم😘 ظهر تر شد ...

موقع آندوسکوپی جون دادم. دکتره خیلی بد بود. خونمو مرد تو شیشع تا کارشو کرد. 

اومدم😍❤️

منتظرم خوشمل 

⚡🌠.Just wanna dance with stars
موقع آندوسکوپی جون دادم. دکتره خیلی بد بود. خونمو مرد تو شیشع تا کارشو کرد.  اومدم😍❤️ ...

اخیییی درد داره ارع😖😖😖

نفس همه جانبع کار میکنه😂😂😂😂😂 فداش شم😘😘 @nafasam1370    

پس چی ولتون کنم به حال خودتون 🤨🤪😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اخیییی درد داره ارع😖😖😖

فقط درد نبود، دکتر دیوونه همچین با فشار و تند تند لوله رو کرد که نفسم بالا نمیومد، بعدشم چون بی اختیار بالا میاوردم زد توسرم اونم نه یه بار، 4 بار، اونم محکم😳😳😳😳😳

کثافت خیلی بد بود، خوبه بهش گفتم من تیروئید دارم ها، بازم محکم لوله رو از تو حلقم رد کرد😩

الان احساس میکنم تو حلقم تیغ جراحی گیر کرده. 

خدا از دکتره نگذره. خیلی کثافت بود😭

⚡🌠.Just wanna dance with stars
فقط درد نبود، دکتر دیوونه همچین با فشار و تند تند لوله رو کرد که نفسم بالا نمیومد، بعدشم چون بی اختی ...

دردم اومد😐