2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اثر آمپول رفته دیگه به احتمال زیااااد بارداری دو روز دیگه بی بی بزن دوباره پررنگ. تر میشه 😍😍انشاال ...

راس میگی اخه روز ۱۲ بیبی گذاشتم هالش واصع تر بود الان این کمرنگه میگم نکنه اثر امپوله

راس میگی اخه روز ۱۲ بیبی گذاشتم هالش واصع تر بود الان این کمرنگه میگم نکنه اثر امپوله

مگه دوز آمپولت چند بوده؟ مارک بی بی چکت یکی بوده؟ موقعی ک بی بی زدی چی؟ دوتاش یک ساعت بوده؟ ناشتا؟ من تو نی نی سایت خیلیارو دیدم ک آمپول زدن روز موعدشون بی بی حاله انداخته و باردار شدن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

[QUOTE=163884832]مگه دوز آمپولت چند بوده؟ مارک بی بی چکت یکی بوده؟ موقعی ک بی بی زدی چی؟ دوتاش یک ساعت بوده؟ ناشتا؟ م ...[/QUOTE۲ تا ۵۰۰ فکر کنم نمیدونم همشم مدیکور زدم 

هاله زیر دودقیقه درسته  من ماه پیش همش حاله مینداخت بعد یک ساعت ولی باردار نبودم

مال من یه دفعه زدم اما دیدم حاله نیفتاد بعد که رفتم دستشویی باز نگاه تست کردم دیدم افتاده بعد از چند دو روز باز تست رو تمرار کردم اول صبح بود ناشتا که سریع دو تا هاله انداخت