2777
2789
عنوان

خیلی میترسم 😰

396 بازدید | 31 پست

علایم اولیه کرونا چیه میشه بگین فکر کنم شوهرم کرونا گرفته 

تب داره ولی میگه خیلی سردمه دوتا پتو روش انداختم سرش و بدنش درد میکنه یه کم گلو درد هم داره 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

منم که باردارم خیلی میترسم چیکار کنم

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یا خدا ماسک بزن

اینا علایم کروناست یا نه 😞خیلی میترسم

جاریم اینام گرفتن 😔😔

علایم اولیه اش چیه ؟  شوهرم تازه از دیشب اینجوری شده 

بله علائم کروناس

الان من چیکار کنم باید بره تست بده؟

علایم اولیه اش چیه ؟  شوهرم تازه از دیشب اینجوری شده

بدن درد 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
شوهرت بره تو اتاق،تو ماسک بزن حتما،در اتاقم ببند

یعنی واقعا کرونا گرفته اینا علایم کروناست یا سرماخوردگی