2777
2789
😟😟😟😟😟😟😟

عزیزم آخه ما خونمون لشکر سوسکا بود، خونه بابام البته اون موقع مجرد بودم، یعنی ساعت 5 بیدار میشدی نماز بخونی حداقل 50 تا سوسک روی کابینتا و ظرفشویی باید میکشتی، خمیر امحا و افنا زدیم بعد از یکهفته دیگه هیچوقت سوسکی ندیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آخه ما خونمون لشکر سوسکا بود، خونه بابام البته اون موقع مجرد بودم، یعنی ساعت 5 بیدار میشدی نما ...

وای جدی خداخیرت بده کجاباید بگیرم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
وای جدی خداخیرت بده کجاباید بگیرم 

عزیزم پس شما هنوز نشنیده بودی؟ ما سال 93 اینکارو کردیم، اصلا باورم نمیشه هنوز کسی درگیر سوسک باشه،

ما از همین مغازه ها که سم و بذر میفروشن خریدیم گلم

عزیزم پس شما هنوز نشنیده بودی؟ ما سال 93 اینکارو کردیم، اصلا باورم نمیشه هنوز کسی درگیر سوسک باشه، ...

ن نشنیدم تاحالا خونه مادرشوهم ک وحشتناک انقد زیاددددددده مرسی عشقم دستت طلا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
واییییییی بخدا نمیدونم چطوری این امحا و افنا رو به گوش تمام مردم ایران برسونم

همه جا بزن امحا افنا 😂😂😂😂😂😂

برای منم کامن جواب داد عالیه

خیلی خوبن

من حتی تو حیاط میزدم مارمولک نیاد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.