2777
2789
سلام عزیزم رفنم شست وشو داد بعدم قطره و پماد زد پانسمان کرد ببخشید نگرانت کردم عزیزم مهمونام 2 رفتن ...

واقعا خسته نباشی خیلی صبوری کردی با این شرایطتت مهمون داریم میکردی🚶🏿‍♀️🤦🏽‍♀️

خداروشکر الان بهتر شده سری بعد مطمئن شو از وسایلا بعد بزن چشم کلا خیلی حساسه خدایی نکرده اسیب نبینه یوقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای دیر رسیدم جریانش چی بود 😅🚶🏿‍♀️

سه پیچ کرده بود میگفت داداشم امریکاست و دنبال زن میگردیم براش دعوا میکرد با همه بی ادب و بی تربیت یه جوری ر....دم بهش دیگه کلا جرات نکرد پیامم منو ریپلای کنه دیگه

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
سه پیچ کرده بود میگفت داداشم امریکاست و دنبال زن میگردیم براش دعوا میکرد با همه بی ادب و بی تربیت یه ...

کار خوبی کردی 

داداشش امریکاست همونجا زن پیدا کنه تو نی نی سایت دنبال زن میگرده براش😂🚶🏿‍♀️ یعنی یه کارایی میکنن ادم تعجب میکنه

مشخصه دروغه  کسی که امریکا باشه تو همون امریکا زن میگیره نمیسپره خواهرش از نی نی سایت زن پیدا ...

یکی از خانوما تو سایت گفتن بیا منو بگیر براش بعد گفت نه داداشم چون دمریکاست معلم دوست نداره منم بهش گفتم داداشت گوه خورده با تو اونم اومد فوش داد خدا شاهده قاطی کردم یه دو سه تا چیز نوشتم براش جواب همه رو میداد ولی دیگه جرات نکرد جواب منو بده یعنی ترسیده بود مثل چی

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
یکی از خانوما تو سایت گفتن بیا منو بگیر براش بعد گفت نه داداشم چون دمریکاست معلم دوست نداره منم بهش ...

خوب کردی جوابشو دادی اینا رو اگه جوابشونو ندی فکر میکنن چه خبره و روز به روز بدتر توهین میکنن به بقیه 

اعصابم خورد شد حیف دیر رسیدم 🚶🏿‍♀️😅