2777
2789
عنوان

میخوام‌ موهامو بفروشم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 56 پست
موهات رنگ داره یکم ارزونتر میشه ۱و نیم بذار ببین کسی هست،اگه نبود ۱۲۰۰ بذار

کاش اول اینجا سوال میپرسیدم بعد میذاشتم دیوار.الان با یکی قرار گذاشنم گفت تا۱۲میام میبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نریخته.ولی گفت الان شوهرم از سرکار اومده همین الان میام.الان بهش اس میدم شرمنده ما خونه نیستیم

اونطوری میگه فردا میام،بگو ما امشب خونه نیستیم دیگ هم نمیتونم بفروشم پشیمون شدم

اوا خاک عالم☹☹الان بهش اس میدم ک شوهرم دعوام کرده گقته نفروش.

حالا که تعهدت رو میخوای زیر پا بذاری لااقل راستش رو بگو!

بگو متوجه شدم که قیمتش بیشتر از اینهاست و با این قیمت پشیمون شدم و نمیفروشم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حالا که تعهدت رو میخوای زیر پا بذاری لااقل راستش رو بگو! بگو متوجه شدم که قیمتش بیشتر از اینهاست و ...

الان بهش زنگ‌زدن بگم.گفت سرکوجتونم.دیگه باید بهش بدم اصلا روم نمیشه یهو قیمتو دوبرابر کنم

الان بهش زنگ‌زدن بگم.گفت سرکوجتونم.دیگه باید بهش بدم اصلا روم نمیشه یهو قیمتو دوبرابر کنم

حالا بهش بگو که الان فهمیدم قیمتش خیلی بالاتره. بهت نه نمیگم جون قول دادم ولی شما گرون تر بخر و یک چیزی روش بذار

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...