59zahrabanooo مدیر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1518 عنوان دوست دارم امسال نامزد کنم ولی هیچ خواستگاری ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 100 پست تو خونمون اصلا آرامش ندارم دوست دارم ازدواج کنم تا از این غصه ها دور بشم لطفا دعا کنید برام یه بخت خوب نصیبم بشه 1399/08/21 | 20:42 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soraty عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 5146 ماشاالا چ هوش خوبی داری یه دیقه میگی رویا یه دیقه میگی دنیا بهتره تو اصن احضار نظر نکنی ... اره اشتباه ميگم چون مثل تو تو اين فازا نيستم،،خب هركس تو تخصص خودش خوبهنه اوناي ك دنبال شوهر هستن و مرد هارو پرو كردن جامعه رو اباد ميكنن... اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)
59zahrabanooo مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1518 اره اشتباه ميگم چون مثل تو تو اين فازا نيستم،،خب هركس تو تخصص خودش خوبه نه اوناي ك دنبال شوهر هستن ... ربطی به اینکه تو چ فازی باشی نداره، هوش میخواد عزیزم هوووش که متاسفانه ازش بی بهره ای وقتی ما زنا به هم رحم نکنیم ب درک بذار تا مردا پرو بشن نمیدونم تو خانوادت چیا گذشته که نسبت ب مردا گارد میگیری
59zahrabanooo مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1518 چرا عزيزم خيلي ب فاز ربط داره البته ب هوشم ربط داره اخه اگه تو بهر مند بودي ك الان دنبال شوهر نبودي ... تو برو شوهرت رو بپا پس فردا با چهار تا زن تو خونه نگیریش هر چنددد با این اخلاق توووو بیچاااره چطور تحمل میکنههه
soraty عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 5146 اگه یه تاپیک تو می ارزه به کل اکانت من ، باشه اوکی؛ ولی شعور من می ارزه به شعور خودت و کل طایفه ات&n ... خخخخ شعورتو همينجا داري نشون ميدي بي دليل نيس ك راجب چ موضوعي تاپيك بزني.سخن# نشانه شعور اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)
soraty عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 5146 تو برو شوهرت رو بپا پس فردا با چهار تا زن تو خونه نگیریش هر چنددد با این اخلاق توووو بیچاااره ... نه منكه حواسم هس...تو ام دنبال شوهر باش برات دعا ميكنم....ايشالا ب ارزوي دلت برسي... اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)
soraty عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 5146 تو برو شوهرت رو بپا پس فردا با چهار تا زن تو خونه نگیریش هر چنددد با این اخلاق توووو بیچاااره ... خدارو شكر كسي مجبور نبوده تا الان تو رو تحمل كنه خدا اگاه است اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)
fati7678 عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5064 منم ندارم فقط یدونه دوس پسر دارم عاشقمه😐بجز اونم کسی نمیخوام ولی این حد از نخواستنی بودنم خوب نیس🤦 ... واسه من همه رو پر داده بیشعور خخخ
فاطیما۵۴ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 194 ماهم دوس داریم ولی نیست 😂😂کاریشم نمیشه کرد نمیشه دوره افتاد که.من یکی ک کلا بیخیالش شدم
لپ_لپ_۷ عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 6257 نه منكه حواسم هس...تو ام دنبال شوهر باش برات دعا ميكنم....ايشالا ب ارزوي دلت برسي... عقده و بی فرهنگی از حرفات میباره 👎🏼
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 نه منكه حواسم هس...تو ام دنبال شوهر باش برات دعا ميكنم....ايشالا ب ارزوي دلت برسي... اخطار لغو کاربری ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar