2777
2789
عزیزم اینی که میگین چی هست؟

فهمیدی ب منم بگو 😢

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد برم مدرسه کسل شدم  بایکی صحبت کنم که فقط بشنوه

متاسفم تو این دنیا همچین فرشته هایی نیس همه شیطانن حتی اشنا حتی فامیل حتی رفیق همههههه رفیق اچه رفیق بود نمیرف با عشق ادم ازدواج کنه

یخ فروش جهنم~
چی کار کنیم خوب شیم؟ چرا کسی پیشم نیس حرفامو بهش بگم؟ چرا هم سن و سالام این همه شادن ولی من مث ی مرد ...

منم مث تو نگا میکنم همه دوستام تو عشق حالشوننن منم عین مرده ای ک تازه از تابوت در اومدم😭

چی کار کنیم خوب شیم؟ چرا کسی پیشم نیس حرفامو بهش بگم؟ چرا هم سن و سالام این همه شادن ولی من مث ی مرد ...

منم خیلی داغونم😢

عیب نداره روزای خوب میاد 

جز صبر چیزی برام نبوده صبر کنیم ببینیم چی میشه😢

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست و خدا هست و خدا هست

عزیزم خدا هست فقط باید صبور باشیم به موقعش ما هم نجات پیدا میکنیم😕 الهی زود باشه

خدای مهربونم... الحمدلله رب العالمین

منم خیلی داغونم😢 عیب نداره روزای خوب میاد  جز صبر چیزی برام نبوده صبر کنیم ببینیم چی میشه😢 ...

ههههه خخخخحح😂😂😂😂😂😂😂😂 وااای چ جوکی گفتیااا 😂😂😂😂😂 روزای خوب میاد😂😂😂😂 وای خدا دل درد آرفتم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😞😞😞😞😞😞😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یخ فروش جهنم~
خیاطی نه در حد خ معمولی  زبانم میخونم تازه ‌شروع کردم ☹️ ☹️☹️این کرونا اومده افسرده شدم دگ&nb ...

میتونی کلاس آنلاین ثبت نام کنی خیلی خوبه سرت شلوغ میشه هرچیزی که دوسداری ثبت نام کن. 

ههههه خخخخحح😂😂😂😂😂😂😂😂 وااای چ جوکی گفتیااا 😂😂😂😂😂 روزای خوب میاد😂😂😂😂 وای خدا دل درد آ ...

😂😂

اره دیگه از ناراحتی داریم خل میشیم

عیب نداره بابا خنده بر هردرد بی درمان دواست😣😣

خدای مهربونم... الحمدلله رب العالمین