2777
2789
عنوان

لیست اسامی کامل شد

868 بازدید | 109 پست

سلام چله طه درتاریخ جمعه ۲۳آبان ماه باامید الله وتوسل به میوه دل حضرت سیدشهدا ؛یعنی حضرت علی اکبرجوان کربلا انجام میشه بافضل ویاری خدا انشاءلله ساعت قرائت چله باید هروز سرساعت ۳ ظهر انجام شود هرکس نتوانست یعنی سعی خودش راکرد ونتوانست به موقع بخواند لطفا درگروه اعلام نمیاد تا دوستان به نیابتش بخوانن اگربازم نشد لطفا تاغروب آفتاب چله خوانده شود زیرا همه خواهران ودوستانمان باامید قبولی دراین چله شرکت کردنند وامید اجابت به انجام صحیح وسرساعت است لطفا کوتاهی نکنین نازنین هایی مهربون 😍😍😍😍

خواهرهایی گل نیت شما قبل قرائت باید توسل به  حضرت علی اکبر باشد.

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست

۱. کاربرmzizi  زهرا جمعه ۲۳ آبان

۲. کاربر roz60   زینب  شنبه ۲۴ آبان

۳. gita1380 گیتا  یکشنبه ۲۵ آبان

۴. لنان دوشنبه ۲۶ آبان

۵. شبنم سه شنبه ۲۷ آبان

۶. dokhtare-mehrabon  چهارشنبه ۲۸ آبان

۷. کاربر aysab   زهرا  ۲۹ آبان پنج شنبه

۸. nadiayari   مریم جمعه ۳۰ آبان

۹. ایلیاجوونی    فاطمه  شنبه ۱آذر

۱۰. mah12   یکشنبه ۲آذر

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست

۱۱. دخترلاکچری دوشنبه ۳آذر

۱۲. شیوا خودم 😁😀 سه شنبه ۴ آذر

۱۳. parvaz8177  پنج آذر

۱۴. شهلا ۶ آذر

۱۵. eshgam3  نرگس  ۷آذر

۱۶. مادین  منیره  ۸آذر

۱۷. rashin_b  فاطمه   ۹آذر

۱۸. mobinaaaagoli   مبینا   ۱۰ آذر

۱۹. عاطفه  ۱۱آذر

۲۰. مریم ۱۲آذر

۲۱. سپتامبر  فاطمه رحیمی ۱۳آذر

۲۲. gol-e-chaman   14 آذر

۲۳. نیلوفرانه ۱۳۷۴   فاطمه  ۱۵ آذر

۲۴. شباویز  مبینا   ۱۶ آذر

۲۵. ۶۹s     ندا یوسفی هژیر  ۱۷ آذر

۲۶. ۲۵۸۰ghhani   18 آذر

۲۷. لوسیا  بهاره ۱۹ آذر

۲۸ ردمنا  ۲۰ آذر

۲۹ معصومه ۲۱ آذر

۳۰ elmira ghorbani المیرا قربانی ۲۲ آذر

۳۱. شقایق ۲۳ آذر

۳۲. heliya  ۲۴آذر

۳۳. nastaran  نسترن ۲۵ آذر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

34. فاطمه فروتن

۳۵. زهرا دال

۳۶. حمیده

۳۷. کیمیارادمنش برای دوستش میخواند

۳۸ یاسمین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5377630/یکی-از-بچه-های-نینیسایت-تو-کماست-لطفا-براش-دعا-کنید-سلام ببخشید میشع دعا کنین😢💔عزیزان?page=1

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام عزیزم ممنون اطلاع دا‌دید. چشم انجام میدم. التماس دعا دارم.

میتونم همین جا اعلام کنم؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲