2777
2789

تا حالا شده  دلت بگیره دوس داشته باشی یکی از ته دل تورو بخواد جوری که بهت پیشنهاد ازدواج بده که سر نیاز یا تنهایی  از عشق و علاقه... و.. باشه

من بوده کسی تو زندگیم ولی حس میکنم عشق نیست فقط در حد حرف که عشق حساب نمیشه بنظرم باید ثابت کنه پیش قدم باشه برا زندگی مشترک ... نظر شما چیه ...؟ 

شده مثلا کسی دستشو رو قران گذاشته گفته دوستت دارم  بعداز مدتی حس میکنم سرد شده باشه یا قصدش ازدواج نیست فقط دوستی و... واقعا دلم میشکنه.... ازاین میبنم چقدر بعضیا عاشق همن وحتی بدون هم نمیتونن... ولی  اولین باره تو زندگیم احساس تنهایی کردم ... خیلی دلم گرفته ...کسی نداشتم الان باشما درددل کردم  شاید سبک شم 

یا حتی بوده کسی پیشنهاد ازدواج بده ولی بعد نظرش عوض بشه و...  خیلی پیش اومده واسم ... 

وگرنه خواستگار دارم ها ولی دوس ندارم با کسی ازدواج کنم نخوامش ...  دلم میخواد وقتی با کسی دوس میشم چندسال انتطار اینو دارم بعدازاین همه وقت و محبتی ک نثارش میکنم خودش بهم ابراز کنه خودش پیشنهاد بده نمیدونه کسی هست حرفمو بفهمه ؟؟😞💔

😞😞

خدایا بازم شکر

#‍درددل

عشق.پربازدید#  

دل_نشکونیم#  

تنها00#‍#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور عزیزم تا خدا رو داری. به خودش توکل کن. نوبت تو هم میرسه. گاهی همه شهر گدای تو میشود.

نمیدونم چرا اینطور ن اینکه کسی الان تو زندگی من  نیست ولی میدونم قصدش ازدواج نیست روزی صدبار میگه دیونتم و... پسربدی نیست اما نمیدونم شاید من ملاک زندگیش نیستم  چهره ام هم خوبه اما بازم ... اصلا اعتماد به نفسمو از دست دادم  دیگه 

بذارش کنار. اجازه نده باهات مثل یک گزینه رفتار کنه تا اعتماد به نفست برگرده.

دارم سعی میکنم بی محلی کنم بهش. ولی درکل ازم تا حالا سواستفاده نکرده... ولی بازم تقریبا دومین نفری تو زندگیم اینطوره  نمیدونم ولا  خدا کمکم کنه دیگه با کسی نحرفم... 

دارم سعی میکنم بی محلی کنم بهش. ولی درکل ازم تا حالا سواستفاده نکرده... ولی بازم تقریبا دومین نفری ت ...

نه این که با کسی حرف نزنی ولی ببین سواستفاده هیچوقت یک دفعه پیش نمیاد. کم کم با رفتارمون این اجازه رو به طرف میدیم حتی اگر قصدش این نبوده.

خب قصد شما ازدواجه قصد اون دوستی

پس با معیارات فرق داره

هرچقدر تلاش کنی قصدش ازدواج نخواهد بود و فقط خودتو بی ارزش میکنی

همین که فهمیدی قصدش ازدواج نیست رهاش کن و بزار جا برای افراد بهتر باز باشه

رو خودت تمرکز کن

خب قصد شما ازدواجه قصد اون دوستی پس با معیارات فرق داره هرچقدر تلاش کنی قصدش ازدواج نخواهد بود و ف ...

انشالا . مشکلم اینه تا یکم التماس کنه . و... برمیگزدم بهش دو روزه خاموش کردم ۴۰ بار شاید بیشتر زنگ و پیام داد ...  فقط یکبار  غیر مستقیم گفت فعلا قصد ازدواج نداره. 

واقعا همش به شانسه ..منم مثل توام الان همین حس رو دارم آرزوم دارم اونی که میخامش پا پیش بزاره و بیا ...

دقیقااا میبنی بعضیا ازتو پایین ترن چطور دل طرفو  میبرن.... شاید هم زیاد خوب  هستیم باهاشون اینجور شد هرکی ب