2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 57 پست
ایشون کمبود مالی نداره اصلا که بگیم نمیتونه زندگی رو بچرخونه وضع فوق العاده خوبی داره. خودم یکی از ش ...

اینکه پسرادنبال زن شاغل هستن ربطی به پولداربودن خودشون نداره  چه پولدارباشن یانه میخان شاغل باشه زنشون

اسی دقت کن شایپ خسیسه نمیخاد خرجتو بده ها

خواستگار دخترداییم همینجوری میگفت ازدواج کردن بااینکه وضع یارو خوبه ولی یه قرون خرج دخترداییم نمیکرد براخونه هم خرج نمیکرد 

اخرج مادرپدرش میکردو میزاشت بانک پولشو آخردخترداییم جداشد حواستو جمع کن خسیسه شاید

اینکه پسرادنبال زن شاغل هستن ربطی به پولداربودن خودشون نداره  چه پولدارباشن یانه میخان شاغل باش ...

عزیزم دقیقا من از خساستش میترسم. وگرنه من الان دو جا شاغلم و توی اجتماع هستم و اصلا آدمی نیستم که خونه دار باشم چون از اول تا الان سرکار میرم و دوس دارم اما اینکه بر روی رسمی بودن تاکید داره حس میکنم که میخواد خیالش راحت بشه که حقوقم دائمی هست و خودم خرج خودم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم . نه اتفاقا گول پولشو نمیخورم دیگه میخوام. قاطعیت به بابام بگم که جواب منفی رو بده بهشو ...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فدات بشم من عزیزم 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
لطف داری عزیزم. چشم آره واقعا هرچی فکر میکنم به درد زندگی نمیخوره

بگم چکارکن 

باتاکید چندباربگو من تصمیم دارم بعدازدواجم شاغل هستم ولی درآمدمو بیشترپس انداز میکنم قطعا هشتاد درصدش وپس انداز میکنم چون اعتقاد دارم خرج خانه وخرج همسر بامرده

ببین چی جوابتو میده  خیلی محکم بگوها توفواصل مختلف چندباربگو تعارف که نداری بحث یه عمرزندگیه

بعدببین چی جواب میده 

بعدم چندبارباهاش برو بیرون ببین خرج کردنش چطوره

ببرش رستورانای گرون غذای گرون سفارش بده

عزیزم ایشون حرفای ضد و نقیض زیاد میزنه. مثلا بهم میگه تا اینجایی که جهاز گرفتی کافیه مابقی رو خودمون ...

خب همینه دقیقا رفتارش مثل نامزد اسبق من میمونه

اونم تو آشنایی همین حرفا رو میزد که بگه من مسئولیت پذیرم و احتیاجی به کسی ندارم، تموم این رفتارا فقط بخاطر اینه که قبولش کنی

اینجور افراد ثبات اخلاقی ندارن، شما هر چی بهش بگی ضد و نقیض جوابت میده که بعدها براحتی بزنه زیرش، سعی میکنه راضی نگهت داره و خیلی چیزای دیگه

شخصیت خوبی ندارن، خسیس هم که هستن

خب همینه دقیقا رفتارش مثل نامزد اسبق من میمونه اونم تو آشنایی همین حرفا رو میزد که بگه من مسئولیت پ ...

آره عزیزم حالا جالب اینجاست که این مورد من زبونم نمیتونه بریزه فقط حرفای دلسرد کننده میزنه 

آره عزیزم حالا جالب اینجاست که این مورد من زبونم نمیتونه بریزه فقط حرفای دلسرد کننده میزنه 

این حتما خیالش راحته که تو قبولش میکنی

من که تو آشناییم فقط دروغ شنیدم، از شبی که نامزد رسمی شدم دقیقا رو اصلیشو نشونم داد