2777
2789
عنوان

داداشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 27 پست

رفتم کمکش خونه رو گند برداشته بود تمیز کردم غذا برنج و مرغ درست کردم برادرزادمو بردم حموم ۴سالشه نگا کردم رو بدنش جای کبودی بود گفتم اینا چیه عمه گف مامانم هروقت حالش بد میشه منو میزنه عمه.آتیش گرفتم گفتم چرا اینجوری میکنی ب بچه فردا اون بچتم دنیا بیاد میخوای هی کتکش بزنی آقا اینو نگفتم عین اسفند رو آتیش چنان دادی زد ک بچه گریه کرد گف ب تو ربطی نداره زنیکه بدبخت تو خیلی هنر کن خودت بچه دار شو خدا خرو دیده شاخ بهش نداد واس همینه بچه دار نمیشی😐

...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفتم کمکش خونه رو گند برداشته بود تمیز کردم غذا برنج و مرغ درست کردم برادرزادمو بردم حموم ۴سالشه نگا ...

من جات بودم یه دونه محکم میزدم تو گوشش

چرا میزازی بهت توهین کنه اخه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

🔫😒🚓🚔🔫

منم چیزی نگفتم بهش گفتم الان یکی من میگم یکی اون حالش بد میشه برا بچش بده فقط لباسامو پوشیدم اومدم بیرون الان داداشم زنگ زده قربون صدقم میره میگه شهیاد برادرزادم بهش گفته مامان عمه رو ناراحت کرد اونم رف گف حسابی دعواش کردم منم ناراحت شدم گفتم اون حاملس ولش کن حالا هر چی ک گف.هرچند خودم خیلی ناراحت شدم خو مگ دست منه ک بچه دار نمیشم😔

...

آخی عزیزم شما با روانشناس یا روانپزشکش صحبت کنید داروهاشو جوری که نفهمه بهش بدید حالا که حامله هم هست باید بیشتر مراقبش بود

محیط اطرافش همیشه آروم باشه با آرامش باهاش صحبت کنید کم کم ببریدش جلسات درمانی شاید هم لازم به بستری کوتاه مدت داشته باشه و مشاوره مرتب 

ان شاءالله که زود خوب میشه برادرزاده تون تحت فشاره خیلی خیلی بیشتر هواش رو داشته باشید گناه داره

آخه وقتی میدونم مشکل داره چی بگم

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

🔫😒🚓🚔🔫