2777
2789
عنوان

ایناچیه+عکس😨

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 62 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گرمی ک همیشه میخوره ولی این اولین باره ک اینطور شده

گرمی تو بدن به مرور جمع می شه و یکدفعه سر ریز می کنه و اینطوری خودش نشون می ده!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
این حساسیت غذایی داره این جور شده منم یه بار همبرگر خوردم کل بدنم از این جوشا زد خارش زیادم داره با ...

حالا خداکنه حساسیت باشه ک خوب شه زودتر خدانکرده چیز دیگه ای نباشه

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
خداکنه خوب بشه خیلیم میخاره 

نگران نباش پماد می ده خوب می شه و بعد اگه تونستی بهش خاکشیر بده گرما از بدنش بره بیرون

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گرمی تو بدن به مرور جمع می شه و یکدفعه سر ریز می کنه و اینطوری خودش نشون می ده!!!

اها شاید!جدیدا قرص زینک پلاس و ویتامینم میخوره ازاونا نیس احتمالا؟!

نگران نباش پماد می ده خوب می شه و بعد اگه تونستی بهش خاکشیر بده گرما از بدنش بره بیرون

اها باشه عزیزم ممنون

اها شاید!جدیدا قرص زینک پلاس و ویتامینم میخوره ازاونا نیس احتمالا؟!

نه از اینها نیست!!

من داداشم یه مدت خیلی عسل و زنجبیل و تخمه و .. می خورد  بعد یه مدت یکدفعه ساق پاش شروع کرد به خاریدن و پوستش می خوارید و ضخیم می شد رفت دکتر پماد می داد برای خارش ولی خوب نمی شد دکتر گفته بود سوداست!!  یک سال باهاش درگیر بود و آخرش با درست کردن تغذیه اش و خوردن چیزهای سردی خوب شد!!!!

کلا خوردن سردی یا گرمی بیش از حد سیستم بدن می ریزه به هم!!!!

نه از اینها نیست!! من داداشم یه مدت خیلی عسل و زنجبیل و تخمه و .. می خورد  بعد یه مدت یکدفعه س ...

اها.شوهرمم رفت دکتر خدارو شکر چیز خاصی نبوده دکتر براش قرص و امپول نوشته گفته حساسیته

این چرا دستش ان رنگیه؟؟؟😐 مثل دستای گالم تو ارباب حلقه ها شده ببرش دکتر دیگه

😂حتما نورافتاده این شکلی شده.رف قرصو امپول نوشته گفته حساسیته