2777
2789

من ۲۳سالمه چندتاموی سفیددارم  

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه جوری عزیزم ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

ممکن ک هست خیلی سخته 

مثلا سبوس برنج بخوری 

سیاه دونه و عسل بخوری

روغن سیاه دونه بزنی به موهات

هلیه سیاه پودر کنی با عسل بخوری یا شب تا شب بریزی تو کپسول بخوری

سوگند‍_مو# تو اینستا بزن برو تو پیجش میبینی چ کارایی گفته انجام بدی من خودم حالش ندارم

من شنیدم گیاه مورد

اگر دم کنید به موهاتون اسپری کنین

با گذشت زمان موهای سفید از ریشه مشکی درمیاد

اما خودم استفاده نکردم

با اینک 23 سالمه اما جلوسرم پر موی سفیده فرق کج میزنم داغونه...

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

رنگ کردن خودش باعث سفیدی می شه . به این دو تا پیج سر بزنید . عالی و معتبر و بدون تبلیغات فریبنده هستن. اتفاقا دیروز در مورد درمان سفیدی مو استوری گذاشتن.کانال تلگرام هم دارن. 

https://instagram.com/haircare_sogand?igshid=uc4etzum081q

https://instagram.com/gisou_kamandha?igshid=q5fc7iw2ie88

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
موهام پره و ۹۰ درصد سفیدی داره.هر ۱۵ روزی یک بار باید رنگ کنمممممم

منه بدبخت. از سن پایین سفید شد پوستم خوبه اندامم خوبه قیافم خوبه فقط این سفیدی موم اسیرم کرده فقط باید بلند کنم. چند روز پیش ریشمو قهوه ای کردم هنوز یه هفته نشده سفیدی زده بیرون. اه اه اه همین چند دقه پیش جلو اینه بودم آه میکشیدم. چه بدبختیه

تو پیج سوگند راهکار داده واسه مشکی شدن موی سفید

وای من اصلا اونو قبول ندارم 

من به توصیه ی اون که تو پیجش گفته بود 

مرتب حنا گذاشتم با روغن و... 

ی بلایی سر موهام اومده چند ماه که دنبال درمانشم درمان نمیشه 

به شدت خشک و زبر شدن ساقه ی موهام