2777
2789
عنوان

فال و دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه جلوی این کاربرا رو نگیریم کلاهبرداران وفالگیرای سایت زیاد میشن خودم دیدم که کاربرایی  حتی ...

لینک کاربری میفرستید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

@نی_نی_یار_3  

این کاربر خیلی بی ادبی می‌کنه 

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

لینک کاربری میفرستید

سلام 

قبلا به نی نی یار۵ گفتم واسشون رسیدگی کردن لغو کاربری شدن

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

کشتی مارو با نینی یار  ما به نینی یار احترام میزاریم  ولی به توعه عقده ای بی تربیت خیررر

کاربر محترم شما اجازه توهین ندارید در صوزت تکرار کاربریتون بسته میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

والا ما بی ادبی نکردیم خود نینی یار میخونه متوجه میشه😊😊

عزیزم من اصلا به شما بی احترامی نکردم 

با استارتر بودم که دیگه تاپیک فال نزنه همین 

نمیدونستم شما ناراحت میشین..

چقدر کار شما زشته 

عزیزم اونی که تازه عضو شده بود وشماره میداد مشخص بود کاربر مرد زن نما هست 

باید جلوی اینجور کاربرا گرفته بشه وگرنه سراغ کسانی دیگه هم میره

سلام عشقم خوبی 😍🥰

سلام خوبی 

عزیزم چه خبر 

خیلی وقته نیستی 

قربونت برم ب خوبی تو سلامتی  اره عشقم خیلی سایت نمیام گه گاهی

ممنون فدات سلامت باشی😍😘👋