2777
2789
عنوان

دخترااااا😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 65 پست

وااااا چه حرفا!!!! شناخت خودت ازش چیه؟ حتما بعد ۸ سال خوب میشناسیش دیگه!

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خرافتی هستی بنده خدا اونکه باهاشی

خیلی زیاد 😭😭😭😭😭

ازصبح باهاش جنگ دارم ک تو حیوونی خیانت کار ادم نیس

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

خدایاتوبه  مگه زنه یاتاروت یابقیه انسانها خداهستن؟چته دخار حالت خرابه هااا هنوزنمیدونی همه چی دست بالاسری هست؟  

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

ای خدا پس کی میخواین دست از فال و حس ششمی و اینا بردارین  بابا اینا همش برای پوله باور نکن

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
فال انگشت میگیرم برات خوبه؟

جدی میگی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خیلی زیاد 😭😭😭😭😭 ازصبح باهاش جنگ دارم ک تو حیوونی خیانت کار ادم نیس

فقط میتونم بگم ازش جدا شو و باهیچکس نرو تو رابطه و اردواج نکن دختر خرافتی بدرد زندگی نمیخوره 

لطفا برای من طلب بخشش کنید
وااااا چه حرفا!!!! شناخت خودت ازش چیه؟ حتما بعد ۸ سال خوب میشناسیش دیگه!

اره خوب میشناسمش اهلش نیس ولی من بهش گفتم تو ادم نیسی خیانت کارحیووناس و باش قهرم