2777
2789
عنوان

رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 95 پست
نه هیچی اصلامیل نداره خواهرخیلی خوشگله پسره هم خوشگله خیلی خواهرمودوست داره ولی میگه اینجورچیزامهم ن ...

شوهرم منو خیلی دوست داره ما هم ماهی یک یا دو بار رابطه داریم  کلا بعضی مردا سرد مزاجن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلانزدیک نمیشه حتی به خواهرم دست نزده اینم ی سال ونیم صبرکردبعد مااززیرزبونش کشیدیم

اسی نگفتی حتی بوس ولب هم نمیگیرن؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

مشاوره هم گفت هیچ ربطی نداره همه قریضه دارندمثل احساس گشنگی وتشنگی این آقادرست بشونیست چون میلی نداره اگه زودانزال دیرانزال بودمیشدکاریش کردولی اصلامیل نداره

مشاوره هم گفت هیچ ربطی نداره همه قریضه دارندمثل احساس گشنگی وتشنگی این آقادرست بشونیست چون میلی ندار ...

پس پسره نمیگه واسه چی تزدواج کرده بچه مردمو بدبخت کرد بنظرم اگر درمان نشد طلاق بکیره مهرشم بگیرع خواهرت

پس پسره نمیگه واسه چی تزدواج کرده بچه مردمو بدبخت کرد بنظرم اگر درمان نشد طلاق بکیره مهرشم بگیرع خوا ...

بخاطرفرارازخانوادش اونم ما تازه فهمیدیم چون انگارپدرش اعتیادداره بازم نه دروهمسایه نه خودشون هیچکی نگفت پدرشم ظاهرش خوبه

بخاطرفرارازخانوادش اونم ما تازه فهمیدیم چون انگارپدرش اعتیادداره بازم نه دروهمسایه نه خودشون هیچکی ن ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم دلم برای پسرهم سوخت بیچاره دست خودش نیس ک میل نداره از ریشه

خواهرت حالا نظرش چیه چی میگه؟شما چه پیشنهادی میدین؟میره چی میگه راضی هست ب طلاق؟