2777
2789
پس چرا موهای من رنگ نمیگرین؟

رنگ موهات مشکی هست؟ کسانی که رنگ موهاشون مشکی پرکلاغی باشه رنگ نمیگیره 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه اثری داشته رو موهاتون بوی حنا نمیگیره سر تون

حنا که خوشبو هست 😉

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
پس چرا موهای من رنگ نمیگرین؟

منطورم حنا میزنی موهاتم حنایی میشه رنگ حنا میگیره وگرنه بخایی رنگ کنی رنگ نمیگیره موهات 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
جدی اثر داره من موهام میریزه باریشه ته ساقه موهام دکلره داره اونا چه رنگی میشن حنابزارم نرم میشه ...

عزیزم برا من اثر داشت حنای بی رنگ بذاری موهات هیچ رنگی نمیگیره 

برا ریزش مو دوهفته قرص زینک پلاس از داروخونه بگیر بخور بعداون دوهفته نخور تا به بدنت استراحت بدی هم حنا هم قرص زینک عالین برای ریزش مو 

یک عدد دبیر خوشحال اینجا نشسته😍

پوست سرم خشک شده بود موهام داشت میریخت ولی الاننرم شده. بوهم نه نگرفته اگه گرفته بود شوهرم میگفت

من پوست سرم چربه چربتر نشه یه وقت

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
نه فقط نرم میشه من کلا موهام مشکیه شوهرم کلا نمیزاره رنگ کنم قصد رنگ کردن ندارم اصلا

خیلیم عالی اصلا رنگ نکن که تو موهات فاتحه میخونی

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .