2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

‏الان دیگه دخترای چهارده پونزده ساله ناخن کاشتن و هرماه میرن مانیکور پدیکور....

بعد من تابستون سوم راهنمایی به مامانم گفتم ناخونمو بلند کنم گفت کدوم انگشت ؟

گفتم کوچیکه گفت همونو قطع میکنم.🙈😂😄

اخه اونا کارکشته ان! یه کاربر هست چندبار درحال ریپلا و دعوا تو تاپیکای مختلف میدیدمش تا یه روز خودم طعمش  شدم  ،اون ۴ تا ریپ میزد،من یکی   بعد من هنوز داشتم اون تاپیک رو تجزیه تحلیل میکردم دیدم تو تاپیک بعدی ام شستم پهنم کرده تو سایت یه عده ام داشتن بهش میگفتن اره عزیزم تو‌راست میگی  

وای من همینجوری شدم 😂😂😂😂😂😂

منم همینجورم 

برای همین همینجوری اشتباه تند تند تایپ میکنم می‌فرستم کم نیارم فقط بعد میرم ویرایش میزنم 😂😂😂✋

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
‏الان دیگه دخترای چهارده پونزده ساله ناخن کاشتن و هرماه میرن مانیکور پدیکور.... بعد من تابستو ...

😂😂😂😂😂😂😂

عالی بوووود

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اخه اونا کارکشته ان! یه کاربر هست چندبار درحال ریپلا و دعوا تو تاپیکای مختلف میدیدمش تا یه روز خودم ...

وای یا خدا چه ترسناک 😐😂

اخه اونا کارکشته ان! یه کاربر هست چندبار درحال ریپلا و دعوا تو تاپیکای مختلف میدیدمش تا یه روز خودم ...

😂😂😂😂😂😂😂 سعی کن بکشی بیرون خودتو از اون تاپیکا رو سرعت عملت کار کنی 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂😂

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
😂😂😂😂😂😂😂 سعی کن بکشی بیرون خودتو از اون تاپیکا رو سرعت عملت کار کنی 

باور کن همین کارو کردم،خب قبلا میشناختمش که سابقه دعوا داره تا دیدم اونه فهمیدم حریفش نمیشم فرار رو برقرار ترجیح دادم   و حتی از سایت خارج شدم ،یکی دوساعت بعد  خوابم نمیومد دوباره انلاین شدم،اتفاقی رفتم تو یه تاپیک دیدم دوباره داره از من میگه

فقط جذب همت و پشتکارش شدم   

وای یا خدا چه ترسناک 😐😂

کمر بسته بود درس عبرتی بهم بده که تا عمر دارم تو سایت نیام من همیشه به این فکر میکنم کسی که تو مجازی و نسبت به ادمی که نمیشناسش این همه بحث رو کش میده اگه تو واقعیت بایکی دعواش بشه چکارمیکنه!!؟   

کمر بسته بود درس عبرتی بهم بده که تا عمر دارم تو سایت نیام من همیشه به این فکر میکنم کسی که تو مجازی ...

وای همینو بگووو