2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دارم دق میکنم😭چجوری عشقمو فراموش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 79 پست
نه استادم نبوده ۱۷ سالمه 

عزیزم بخاطر سنته دو سه سال دیگه به این دوران میخندی سعی کن فراموش کنی هر چی که گفتی عب نداره فراموشش کن اکثر دخترا تو این دوران همینجورین از جمله منو دوستام ولی سعی کن دیگه به کسی فکر نکنی حداقل تا ۲۲سالگیت چون خودت اذیت میشی

سیندرلا ۲۰۲۰ هستم،آرزو دارم یه روزی لنگه کفش گم شده ام؛ پیدا بشه...🌌💫👠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بهتون میگفتم که عاشق کی شدم ولی میترسم قضاوت بشم حالم بدتر بشه

قول میدم قضاوتت نکنم بگو ،من خودم توی هر دو شرایط بودم هم عشق ممنوعه داشتم ،هم اینکه با این که متاهلم یکنفر عاشقم بود ،پس راحت بگو بهم

واقعا مغرور میشن

از فکرش بیا بیرون عزیزم آدمی که تو رو بخاد تا قله قاف دنبالت میاد باهاش سرد شو کلا دیگ تحویلش نگیر خودش میفهمه کیو از دست داده 

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
عزیزم بخاطر سنته دو سه سال دیگه به این دوران میخندی سعی کن فراموش کنی هر چی که گفتی عب نداره فراموشش ...

اتفاقا خودشم میگه عشق بچگی هست میگه یکسال دیگه از بین میره از خودت میخندی ولی من سه ساله که دوسش دارم😢چون میدونم از من خوشش نمیاد و اذیت میشه میخوام سعی کنم فراموشش کنم ولی تا چشام میبندم میاد جلو چشم😔

اتفاقا خودشم میگه عشق بچگی هست میگه یکسال دیگه از بین میره از خودت میخندی ولی من سه ساله که دوسش دار ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

سیندرلا ۲۰۲۰ هستم،آرزو دارم یه روزی لنگه کفش گم شده ام؛ پیدا بشه...🌌💫👠
قول میدم قضاوتت نکنم بگو ،من خودم توی هر دو شرایط بودم هم عشق ممنوعه داشتم ،هم اینکه با این که متاهل ...

امیدوارم بقیه هم سرزنشم نکنن😢عاشق دوست داداشم شدم😔هم غرور داداشم که واسش جونمو میدادم خورد کردم هم خودمو

خب ببین تو نگی که‌ مطمنا جور نمیشه ، اگه بگی حداقل بعد ها پیش خودت فکر میکنی تو تلاشت رو کردی ،عشقت ...

میدونی چیه گلم احساس میکنم جنبه نداره بهش بگم یا چی بعد فامیلم هستیم همش چشم تو چشم میشم باهاش یک عمر مسخره عام خاص که فلانی ردش کرده اگه یک درصدم بهم علاقه داشته باشه خودش پا پیش میزاره یا بهم پیام بده اکثر فامیلاشون که دخترم هستن شماره منو دارن میتونه بگیره یا پیجمو فک کنم بدونه اونجا بگه والا نمیدونم چی بگم فوق العاده مغرور و غد😑

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
ببین تو کار اشتباهی نکردی از هیچی نترس فقط اگه نمیخوادت ولش کن ،اول عاشق خودت باش 

چون نمیخوادتم میخوام فراموشش کنم اما نمیدونم چجوری وقتی همش تصویرش جلو چشمم هست

اره عزیزم تونستم فراموش کنم اولش خیلی سخته و اصلا به این فکر نمیکنی که روزای خوبم پیش روتن ولی بعدش که همه چی خوب میشه با خودت میگی خاک تو سر من که این عن تاپاله رو دوست نداشته باشم و بعد از چند سالم که هی ازش یاد میکنی بیشتر ازش حالت بهم میخوره و ازش متنفر میشی 

من که اینجوری بودم  ولی سیع کن واسه فراموش کردن عشقت دل به یکی دیگه ندی خیلیارو دیدم اینجوری بودن و باز توی دام عشق افتادن