خوب بشه کاریت ندارن هیچی نمیگن امان ازاینکه یه عیب داشته باشه واویلاست بیا و ببین 😂😂😂😂
دقیقا ... باز قدیم ادما قابل اعتماد تر بودن.... اما الان متاسفانه خیلی چیزای عجیب غریب میشنویم که دیگه آدم میترسه
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
من با هر همکاری که معرفیم کردن به کیس ها شون همه هم ۲ماه بازیم دادن و بعد رفتن قطع ارتباط کردم البته ...
دوستمم منو به دوست شوهرش معرفی کرد، طرف اومد تا گفت سلام حرف بعدی گفت من رابطه کامل میخوام اگه خوشم اومد ازدواج میکنیم! منم گفتم شرمنده خداحافظ
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
دوستمم منو به دوست شوهرش معرفی کرد، طرف اومد تا گفت سلام حرف بعدی گفت من رابطه کامل میخوام اگه خوشم ...
یا خداااا واقعا؟؟؟؟؟ بعضیا اینجوری بعضیا هم مث برادر من به قران هرچی از خوبی و مهربونیش و پاک بودنش بگم کم گفتم کارخوب وزندگی کارمندی داره ولی چه فایده اصلا ازدواجش جور نمیشه نمیدونم چه حکمتیه؟؟
یا خداااا واقعا؟؟؟؟؟ بعضیا اینجوری بعضیا هم مث برادر من به قران هرچی از خوبی و مهربونیش و پاک ...
قسمت باشه جور میشه کسی نمیتونه همسری که خدا روزی کسی دیگه قرارداده رو بگیره ازش