داداشت هیچ کس زیر سر نداره همینجوری بلند شده میگه زن میخوام🙄🙄 از پسرای این روزا بعیده همینجوری خودشون بتدازن تو تعهد
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الکیه من به بعصی از لین دخترا که میگن شوهر میخوایم هم گفتم به یکیشون شماره دادم تا با هم حرف بزنیم عکس زمان دار بفرسته و بعد پاک کنه چون بالاخره باید ژاهر همدیگرو ببینن تو پروفایل تلگرام عکس خودم و شوهدم وبچه ام بود خودم حجابم با شال بود معمولی خیلی هم باز نیستیم بعد دختره چادری به من میگه ببخشیدااا من چادری هستم میخوام یه جا برم قدرمو بدونن!!!! آخه این چه طرز حرف زدنه منم هیچی نگفتم
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤