2777
2789
عنوان

دانش اموز۱۵ ساله حامله😐😐😥😥😥😥😥😤😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4754 بازدید | 122 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه روز انگار مادرشوهر این دختر بیچاره میاد مدرسه و دعوا و اینا ک اره عروس منو ولش کنید ما دیگ اجازه ...

چییئیییییییییییییی یعنی چی مگه گوسفنده حاملش کنع

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

البته معمولا افغانی های داخل ایران دخترا رو به شدت زود شوهر میدن چون هم وضع مالی خوبی ندارن هم جز فرهنگشون این هست

واسه سالم بغل گرفتن نی نیم یه صلوات میفرستین؟💞❤🙏خدایا به منتظران فرزندسالم و صالح بده💞🙏
ولی افتخار نیست 😐دختر ۱۴ ساله بچه س

دیقا😑👌🏻

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

یه روز انگار مادرشوهر این دختر بیچاره میاد مدرسه و دعوا و اینا ک اره عروس منو ولش کنید ما دیگ اجازه ...

😶😐😲😲

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬