2777
2789
عنوان

پوست صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 35 پست

عزیزم روتین پوستی روز و شبت رو کامل رعایت کن و اینکه هر چند وقت یه بار روکش بالشت رو عوض کن ، میکرودرم و فیشال ماهیانه انجام بده و دمنوش ها و ترکیبات صاف کننده ی خون و پاکسازی کبد بخور که تاثیر مستقیمی رو پوستت خواهد داشت و اینکه اروم باش و استرس نداشته باش که همین باعث بروز جوش میشه 

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به معجزه میگم بهت...تو حمام از صابون بچه استفاده کن...بعدش که از حموم اومدی، صورتت رو یخ بذار از این حبه ای ها...بعدش کرم آبرسان تاکید میکنم که حتما آبرسان باشه نرم کننده نباشه چون چرب می‌کنه ...من خودم از یک مارک آبرسان استفاده میکنم یعنی عالیههههه‍  چند روز بعد نتیجشو میبینی...

موفـــــــ❤️ــــق باشی💋🌹

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
اتفاقا یه مدت خیلی تو فشار عصبی هستم 

اره خب دیدم که میگم 

دختر خالم رف دکتر پوست بهش گف برو دکتر اعصاب اول چون خیلی بیماریش حاد شده بود و تحت فشار عصبی شدید بود جوشهای بزرگ میزد و لباش هم تبخال

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
ازمایش تیروئید انجام دادی ؟ شاید از این مورد باشه .‌البته کیست هم شاید باشه .

همین دو هفته پیش آزمایش چکاب کامل دادم تیروئید نداشتم،  کیست نمیدونم دارم یا نه  

چجوریه یه؟

کارای مراقبتی پوسته.

شبا قبل خواب حتما صورتتو بشور با شوینده مناسب پوستت حتی اگر کرم و ضدافتاب هم نداشتی.

بعد تونر و مرطوب کننده و ابرسان و صد و جوش و ترمیم کننده و لایه بردار و اینا

بله انجام میدم من صورتم به قدری صاف بود که الان عکسام میبینم غصه میخورم 😔

استرس....فست فود..سرخ ‌کردنی...شیرینی جات مصنوعی زیاد...کم اب خوردن....کمبود ویتامین...اینا رو چک کن.

روتینتم ادامه بده....از لایه بردار و ترمیم کننده حتما استفاده کن 

همین دو هفته پیش آزمایش چکاب کامل دادم تیروئید نداشتم،  کیست نمیدونم دارم یا نه  

خدا روشکر که سالمی عزیزم . کیست هم  ببین شاید از اونه . من خودم جوش زیاد میزدم. فهمیدم تز کیست و تیروئیدم هستش .الان خدا رو شکر خیلی خیلی خیلی کمتر شده . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خدا روشکر که سالمی عزیزم . کیست هم  ببین شاید از اونه . من خودم جوش زیاد میزدم. فهمیدم تز کیست ...

ممنونم مهربون، حتما کیستم بررسی میکنم ببینیم مشکل از اون نباشه 

مرسی گلم حتما،  چه آبرسانی استفاده میکنید؟؟؟

من آبرسان کامان استفاده میکنم...هفته پیش خریدم پنجاه...خیلی عالیه اصلا جوش نمیزنی بعد از حمام و یخمال کردن بزن ولی حتما بزن شاید دوستت دهیدراته شده... دهیدراته یعنی پوست چرب و بدون آب...

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
ببین به معجزه میگم بهت...تو حمام از صابون بچه استفاده کن...بعدش که از حموم اومدی، صورتت رو یخ بذار ا ...

چه مارک ابرسانی؟اسمش چیه

پوستت چربه؟

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

چه مارک ابرسانی؟اسمش چیه پوستت چربه؟

گلم پوستم خیلی چرب بود...وقتی آبرسان کامان استفاده کردم چربی صورتم هم کمتر شده😍

من آبرسان کامان استفاده میکنم...هفته پیش خریدم پنجاه...خیلی عالیه اصلا جوش نمیزنی بعد از حمام و یخما ...

مرسی گلم حتما میخرم روش شما رو امتحان میکنم، آبرسان دارم اما مارک کامانم تهیه میکنم،  حس میکنم پوستم دهیتراته شده اتفاقا یه جایی خوندم