2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا در شرف خواهرشوهر بودن هستم ،ولی با کاراش اینقدر بدم اومده ازش ک حد ندارع ،نمونش ،از داداشم پول ...

خب پول گرفته خرید کرده.مشکلش کجاشه😕

دردم از یار است و درمان نیز هم

ما نصفه سال زنداداشم با مامانم قهره خیلی بهونه گیره،از من اتویی نداره ک قهر کنه ولی با اون مدام درگیرن،مامانمم ن ک مامان من باشه بگم خدایی اصلا کاریش نداره نه هیچوقت بی دعوت خونشون رفته نه هیچوقت بدشو جایی گفته چیز میزایی ک درستم میکنه براش میفرسته مثه مربا و رب ولی دنباله ی بهونه میگرده ک قهر کنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
والا در شرف خواهرشوهر بودن هستم ،ولی با کاراش اینقدر بدم اومده ازش ک حد ندارع ،نمونش ،از داداشم پول ...

خب عزیزم همین کار شما دخالته، ببخشینا ولی شما نباید دخالت کنین که اون چقدر گرفته و چقدر خرج کرده این خواهر شوهر بازیه، عذر میخوام ازتون ولی از همین الان این کارارو نکنین تا عروستونم ازتون دلچرکین نشه

ازخودمون-شروع-کنیم#  

رفته بودم خونه ی برادرم دکور خونه شونو عوض کرده بودن وقتی برگشتیم به مامانم گفتم مامان چه خونه شون خوب شده بود

مامانم گفت آره والا منم سری پیش بهش گفتم چیدمانش خیلی بده😑😑😑

گفتم مامان هر کسی سلیقه ای داره چیکار داشتی گفتی🙄

گفت نه مامان من چیکارش دارم هر جور دوست داره بچینه🤨

خلاصه که قصه ی کار نداشتن ها این مدلیه

حرفمونو میزنیم

اظهار نظرمونو میکنیم

طرف رو مجبور به تغییر میکنیم

بعد میگیم ما کاری به کارش نداریم!! 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

مگه زنش نیست؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
به قومیت وشهر ربط نداره به ذات ادمها ربط داره

خیلی گستاخ هستن ب خدا

یعنی از وقتی اومد ن تو فامیل دیگه روابط مثل قبل نشد

انگار اونا خواهر شوهرن 

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
خب پول گرفته خرید کرده.مشکلش کجاشه😕

اول بگم اصلا خواستگاری نرفتن هنوز ،پول گرفته بره لباس عقد بگیره ،پول میلیونی گرفته لباس ارزون گرفته ،مثلا با این نام پول گرفته ک خرید عقده ،مگه خرید عقد و بعد عقد نمیرن ؟؟؟یا حلقه خریده داداشم ست ،هم مال خودشو هم مال اونو ،گفته بگو پولشو مادادیم هرچند من در جریان امورم خب کاراش خیلی زنندس با خرید مشکلی ندارم دروغ نگه