2777
2789

من جواب میدم منتهی محترمانه باشوخی وخنده که نه طرف دلخور بشه نه من ناراحتی بریزم توی دلم غم باد بگیرم😊

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینو سرزبونم دارم ک بلکه ی فضول بپرسه ازم و بهش بگم 🤪

😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

تازه شده سوال روهمون جا پرسیدم ازخواهر شوهرم پرسیدم مامان جون راجب من چی میگفت الان شنیدم

اونم باصداقت گفت فلان حرفو 😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

تیکه همسری،بامن حرف میزنی دهنتو ببند😂بعدم من سکوت میکنم میگه چرا جواب نمیدی،میگم خودت گفتی 😀😀

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

جابجا کردم جاریم اومد گفت وای خونتون بزرگ و خوبه ولی ته شهره. منم گفتم تو کج کردی از جاده خاک و شن اومدی تو شهر بیا تا ببینی اینجا ته شهر نیست من حاضرم ته شهر زندگی کنم ولی آرامش داشته باشم نه خونه تو که آرامش یه گوز دردادن نداری اینقدر تو قوطی کبریتی. هیچی نگفت

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
دست راستت رو سر من

متاسفانه بسیاری از افراد نمی‌دانند رک بودن چیست و چطور باید از آن استفاده کنند. بسیاری از افراد بی‌ادبی، گستاخی و بیشعوری را با رک بودن اشتباه می‌گیرند. وقتی کسی از شما نظرخواهی می‌کند و شما با توجه به خیرخواهی، خیلی با صراحت انتقاد می‌کنید، به آن رک بودن می‌گویند.

در رک گویی و صراحت چیزی به نام جملات بی‌ادبی و رکیک گویی وجود ندارد. نقد باید منصفانه و مبتنی بر ادب و شعور باشد. وقتی بدون هیچ دلیلی از دیگران ایراد می‌گیرید، دیگر به آن رک بودن نمی‌گویند.

برای مثال اینکه شما به همکار خود بگویید قدش خیلی کوتاه یا دماغش بزرگ است، رک گویی نیست. بلکه وارد حیطه بی‌ادبی می‌شود.

ببین عزیزم اینکه ادم توی عصبانیت یا دلخوری بی هیچ ملاحظه ای هرچی به ذهنش رسید رو به زبونش بیاره رک گویی نیست،متانت و خانومی و حتی سکوت یه جاهایی خیلی کوبنده تر و کاربردی تره،البته من نمیگم از حقت دفاع نکنی ولی رعایت ادب و نزاکت و اینکه چه حرفی رو چه وقت بزنیم خیلی مهمه،به نظرم اون دوستی که میگه من رکم و جرواجر میکنم ،این حرفش،نشان از بی ملاحظه بودنشه،وگرنه ادم رک و در عین حال مودب و محترم سعی میکنه در نهایت ادب و وقار حرفش رو منطقی و معقول بزنه

من جاش بودم میکفتم اینم توجیه مسخره یه عده تنبل کند ذهنه که تحصیلات نداشتشون رو توجیه میکنن!

با همین دوجمله حرفای اون‌خانما تایید‌کردی  

من خودم ارشد دارم.ولی شما آدم بیشعوری هستی که به کند ذهنا هم توهین کردی.نباید هیچکسو بخاطر کمبودها ونقایصش که دخالتی هم درش نداشته بهش توهین کرد.یکم بیشتر فکرکن به حرفات 

جابجا کردم جاریم اومد گفت وای خونتون بزرگ و خوبه ولی ته شهره. منم گفتم تو کج کردی از جاده خاک و شن ا ...

چرا واقعا اعصاب ندارید یعنی نمیشه یه نظر دادخوبه که تعریف داده...نمیخچاد خونه قوطی کبریتیشو بکنی تو‌چشمش

مادرشوهرم گفت همه جات ناقصه نه چشم سالم داری نه دندون سالم نه کلیه... و من هیچ جوابی نداشتم بدم فقط ...

باید میگفتی هیچکدوم از اینارو نداشتع باشی ولی ذاتت سالم باشع

کاش همینجور ک میشع اینارو درست کرد دهن شمارم میشد بست

حداقل ی عقل سالم دارم ک ب حرف ناقص عقلا اهمیت ندم

ارع من همه جام ناقصع ولی شما فقط ی جای ناقص دارین اونم چفت و بست دهنتونه 

چرا واقعا اعصاب ندارید یعنی نمیشه یه نظر دادخوبه که تعریف داده...نمیخچاد خونه قوطی کبریتیشو بکنی تو‌ ...

نه عزیزم همیشه همینطوره ینی یه شورتم بخرم میگه این و رنگیه پولتو حروم میکنی کلا اخلاقش آینه من خوبم شما بد

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

مادر شوهرم گفت چيكار كردي اينقدر پسرم دوستت داره 

اخه خودش با شوهرش يكسره قهره و دعوا 

گفتم هيچي بالاخره هر زني اخلاق بدو مزخرف داره اونا رو گذاشتم كنار عاشقم شد