2777
2789
خکا۷ر تو انقد با ادبی که واسه یه اسکرین اجاره میگیری چشم آب نمیخوره جواب بدی  مث من یا قرمز میش ...

مرسی از تعریفت گلم ! حق با توئه وقتی می خوام جواب بدم مدام به عواقبش فکر می کنم , اونقدر که دیگه زمان می گذره , و خود خوری می کنم متاسفانه ....

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
من باشم یه نگاه معنا دار به لباساش میندازم و لبخند نصفه میزنم بهش و روم و برمیگردونم  اگر پر ر ...

آو چ واکنشی😂😂

با این حرکت طرف جزغاله میشه😉😂ممنونم ازت 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم اینا تهرانن ما کرج .دوستم معرفی کرد مارو.اوایل همیشه موقع دعوا میگف کاش اون دختر پاش بشکنه ک تورو ب مامعرفی کرد .اخه خاهرشوهرمم با واسطه ی نفر ازفامیلا ازدواج کرد.مادرشوهرم بهم مگف ناراحت نشو بهت اینجوری مگم دومادم هم ب دخترمم میگه کاش پای کسی ک تورو بمن معرفی کرده بشکنه

مادرشوهرم میگه تو فامیل کلی دختر بود نگرفتیم اومدیم تورو گرفتیم ازکرج اینهمه راهو😒گفتم منک دستمال نفرستادم برات بیای منو بگیری . اگ بهتون دختر میدادن  هیجوقت اینهمه راهو نمیومدین کرج ک منوبگیرین همون ازفامیلات یاهمسایه هات بی اونهمه دختر یکیو مگرفتی هههه فهمیدن چی هستین ک بهتون دختر ندادن

چون از عمم متنفرم بهم گفت خجالت بکش،منم خیلی مخترمانه گفتم شما بکش من رنگ میکنم. یک دختری هم هست تو ...

🤣این واسه فضولالی دوربرمنم بدرد میخوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍

یه بار خواهر شوهرم تو دعوا به من گفت بیا ببین منو چقدر خانواده شوهرم دوست دارن ومادر شوهرم با من چقد خوبه منم بهش گفتم اخه مادر شوهرت خیلی خانمه اگر اون مادر شوهر من بود بهش سجده میکردم یه وقت فکر نکنی تو خوب بودی که مادر شوهرت باهات خوبه خوبی از مادر شوهرته که قلب مهربونی داره با دشمناشم میسازه یه دفعه خواهر شوهرم مثل یخ وارفت چون اصلا نتونست بگه نه مادرشوهرم زن بدیه ومن خوبم .اخه اینطوری میگفت پشت خانواده شوهرش بدگویی کرده بود وبازم عروس بد به حساب میومد