2777
2789
عنوان

دعوای شدید منو .....

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 34 پست

خلاصه رو شد

وبرادرشوهر بزرگن بشدت ناراحت شد

و گفت ب جاریم میره بگم

رو در رو کنه

رفت گفت اومدن خونه ما با شوهرش

اولش زد زیرش

بعدش گفت اره من گفتم

ولی ب من هم دخترعموتون گفته

ینی دخترعموی شوهرم گفته

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

زنک زدن ب دخترعموی شوهرم

اون بدبخت هم کلی گریه زاری که من اصن این حرفو نزدم

و قسمت مهم ماجرا اینجا رو شد

تا قبلش من همش عذاب وجدان داشتم کاش اسم جاریمو نمیگفتم

ولی بعدش صدبار شکر میکنم که گفتم اسمشو ب برادرشوهرم

زنک زدن ب دخترعموی شوهرم اون بدبخت هم کلی گریه زاری که من اصن این حرفو نزدم و قسمت مهم ماجرا اینجا ...

حالا حرفه چی بود🥺

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
حالا حرفه چی بود🥺

من دوسال پیش قهر کردم رفتم خونه بابا چندروز

و کسی این قضیه رو خبر نداشت

اونوقت این جاریم پیش همه فامیلای شوهرم

اینو فاش کرده بود

البته اینو دخترعمو شوهرم لو داد

بعد اینکه

جاریم ب دروغ پای اونو کشید وسط

خلاصه اینجور شد مشخص شد پشت من و جاری بزرگم کلی حرفای زشت و تهمت زده

طلاق رو شاخشه پس

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
الان  چندماهه کلا کات کردیم هیچ رفت امدی نداریم شوهرمم سمت منه میگه حق ندارن پاشونو بزارن خو ...

خداروشکر زاتشو فهمیدن

چون یه ساختمون هستیم

کوچکترین صدایی که از خونه من میشنیده

میرفته نقل مجلس میکرده

و کلی حرف میزده پش ما

وخودش پیش بقیه میگفته پشت در گوش میدم ببینم چیا میگن توی بحث هاشون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز