این جاری من پدرمو در آورده بک آب زیره کاهیه که نگو میاد جلو شوهرم یه لباس میپوشه که سینه هاش مشخص باشه شوهر منم الله اکبر میگه و بلند میشه میره بگید چی کار کنممممم بعد تازه جلو شوهر من سینه هاشو میندازه بیرون به بچس شیر میده درسته شوهرم نگاه نمیکنه ولی خب خودتون میدونید سختهههه بگید من چی کار کنممم😭😭😭😭😭😭
یه دفعه گفتم رفته بود به مادر شوهرم گفته بود مادر شوهرم هم اومده بود میگفت چرا گفتی به شوهرم که گفتم به برادر شوهرم گفت اونم بدونه زد تو گوش شوهرم کفت جمع رفتاراتو (ازش بزرگتره)
خواهر ای گلم ما به هیچ وجه مجبور نیستیم کسی رو که باهاش عقاید مشترک نداریم واز مصاحبت و معاشرت باهاش لذت نمی بریم ، تحمل کنیم ، چرا خودتو عذاب میدی مگه چقدر زنده ایم که مقداریش رو هم صرف هضم اداهای جاری کنیم ، قطع رابطه کن
بابا من راش نمیدم اصلا دعوتشون نمیکنم ولی همون ۲ هفته یکبار هم که میرم خونه ی مادر شوهرم همین کار ها ...
به مادرشوهرت غیر مستقیم بگو فلانی اینجوری منم رفتارشو نمیپسندم دوست ندارم باهاش برخورد داشته باشم این رفتار مناسب و درشان یه خانم متاهل بچه دار نیست
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن