2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 23 پست
اوایل شوهرم طرف اونا بود میگفت مامان تو همه چیزو خراب کرد .اما الان دیگه نه 

آره مردا همه اون اوایل طرف خانواده شونن

منم روز چهار بردنم ی خورده ناراحتی پیش اومد

خواهر شوهرم که از شوهرم بزرگ‌تره و مجرد حسادت میکرد و ی مشکلاتی پیش آورد

منم اصلا دوس ندارم به اون روز فک کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی دعوا کرد😐چ مردم پرو شدن بش میگفتی اومدی کمک یا چاله میدون عقده این اینا

چون مامانم بهم گفت چجوری دوست داری خودت .بهش برخورد گفت به من گفته تو فوضولی نکن 

بعد اینطور مطمین باش با پر رویی میومد میگفت چرا جا بجا کردی همون اول نزاره دخالت کنن بهتره

من خودم حرفی نزدم چیدن رفتن بعدباشوهرم جابه جاکردیم.بعدم که گفتن عوص کردین گفتیم اینجوری بهتربود.حرفا واسه اولشه 

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
چون مامانم بهم گفت چجوری دوست داری خودت .بهش برخورد گفت به من گفته تو فوضولی نکن 

بگو بیراهم نگفته ولش کن زیاد اهمیت نده ب جاش سعی کن تشنجارو بخوابونی مثلا بگو نه منظوری نداشته چون من دوست دارم خونه اولمه ب سلیقه خودم باشه چون عادت نداریم خونه کسی میریم تو سلیقه و نظر کسی دخالت کنیم عرفش اینه

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
من خودم حرفی نزدم چیدن رفتن بعدباشوهرم جابه جاکردیم.بعدم که گفتن عوص کردین گفتیم اینجوری بهتربود.حرف ...

آره اخلاقا فرق میکنه ولی این خواهر شوهرش روز اول بخاطر ی حرف غیر مستقیم دعوا راه انداخت مطمئن باش بعد عوض کنن هم ی دعوا دیگه راه میندازه .من مادر شوهرم و دختراش هر چی میگفتن انجام میدادم ولی من نظر میدادم مخالفت نمیکردن به زبون ولی آروم آروم کار خودشونو میکردن منم کم کم ازشون یاد گرفتم بی تفاوت کار خودمو میکنم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دقیقا  اینجور ادمی هست

پس بی تفاوت باش و کار خودتو کن .وقتی گفت این کارو نکن با زبون مخالفتتو اعلام نکن دعوای لفظی میشه بی تفاوت باش و نظر خودتو اعمال کن گلم این سیاست رو از خانواده شوهرم یاد گرفتم 

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁