2777
2789
عنوان

شوهرم خوب گفته؟؟؟🤔جواب خواهرشوهرمو داده...قد

| مشاهده متن کامل بحث + 9324 بازدید | 443 پست
خواهرشوهر استارتر که من باشم عقل تو سرش نیست وقتی همه ی زندگی یه دختر رو به شوهر کردن میبینه!! بعدشم ...

شما مثلا ۱۰ تا خواستگار داشتی یکیشون کوتاه بقیه بلند اگ قدت کوتاه تر بود شک نکن خواستگارات بیشتر بودن چون اصلا جالب نمیشه قد ی خانوم هم قد مردا باشه برا همینم میگن مردای کمتری خواستگاری دخترای قد بلند میرن شما الان هرچی خواستکار داشتی اگ کوتاه تر بودی بیشتر بودن 

اینجور ک مشخصه قد بلندا از این موضوع ک مردونه هستن ناراحتن و سعی دارن ب همه ثابت کنن عالین و میگن ک همه هم باید حرفشون و قبول کنن متاسفانه مشخصه خیلی ناراضین از این وضع وگرنه نیازی ب تایید دیگران نداشتن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از هم محله ای های قدش 177به بالا بود خیلی خوشکل بود مثل هندی ها بود چون قدش خیلی بلند کمتر کسی میرفت خواستگاریش حتی دوست پسرش هم نرفت خواستگاریش چون پسره قدش کوتاه تر بود .تا اینکه یه خاستگار براش پیدا شد البته خواستگار  از اون کوتاه تر بود باهاش ازدواج کرد اینقدر مادرشوهرش در گوش پسرش خوند که این دراز بی عقل چیه گرفتی و آدم خجالت میکشه باهاش جایی بره و هزار تا حرف دیگه دل پسرشو ازش سیاه کرد بیچاره حامله بود دختر رو آورد گذاشت خونه باباش گفت من طلاقت میدم بچه به دنیا اومد طلاقش داد بچه هم بهش داد الان با خانوادش زندگی میکنه پسرش هم پیششه

این دختر به این زیبایی قد بلندش شده معظل بزرگ زندگیش . من خیلی ناراحت شدم براش به خاطر قدش خواستگار نداره از اون ور یه خواهر کوچکتر از خودش داره اون قدش متوسطه و تپل راه به راه خواستگار داره .

بله و چقدر خوبه بعضیا نخوان علاقه خودشون و ب بقیه تحمیل کنن 👎

علاقه رو اعلام میکنن دیگه..لزومی ب تحمیل نیست..من هرچی بپسندمو اعلام میکنم لزوما قرارنیس نظر من با شما یکی باشه و یانظرتون واسه من مهم باشه😊

اینجور ک مشخصه قد بلندا از این موضوع ک مردونه هستن ناراحتن و سعی دارن ب همه ثابت کنن عالین و میگن ک ...

اونایی ک تایید میخوان کوتاهان..تا تاپیک زده میشه میفتن وسط میگن بغلی هستیم😂

علاقه رو اعلام میکنن دیگه..لزومی ب تحمیل نیست..من هرچی بپسندمو اعلام میکنم لزوما قرارنیس نظر من با ش ...

منظورم شما نیستی ها، ولی بعضیا توهین کردن رو با نظر اعلام کردن اشتباه میگیرن، اگه به توهین باشه که همه بلدن، من میتونم به هر دو طرف یه عالمه حرف بگم، کاش یه کم ادب بلد بودن والا

۱۵۵ اینا فکر کنم البته پریود شده دیگه. میخواد بدونه ایا رشد میکنه دوباره یا نه؟

خیلی کمه بعید میدونم رشد کنه نهایت تا چندسانت رشد کنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن